Overdose, naslednji projekt Kojime, razkril moški, ki se ne sramuje svojega telesa

Predčasno razkrite igre v igričarski industriji niso nič novega in včasih se pojavi upravičen sum, da je nekdo prezgodaj načrtno razkril kakšno sliko ali video in s tem na poceni način vzbudil zanimanje igralcev, kar se na koncu pozitivno pozna pri uradno izdanem napovedniku.

Ali to velja za predčasno razkritje igre Overdose ostaja neznano, a vsekakor je posnetek, ki se je urno razširil preko interneta, nase privlekel kar nekaj oči. Kako tudi ne bi, saj za projektom stoji Hideo Kojima, oče serije Metal Gear Solid, ki ga že dolgo zasleduje predana publika, ta pa je tudi navdušeno pozdravila njegov zadnji naslov Death Stranding.

Skratka, na splet je izcurljal prvi igralni posnetek igre Overdose in kakor je v navadi za takšne neuradne informacije, je video prava katastrofa. Gledamo namreč v telefonski posnetek prenosnika, ki sam vrti YouTube video, poleg tega pa se temu, ki je zadevo snemal, ni dalo niti izklopiti luči v sob ali pa si vsaj nadeti majico, kar še posebej smešno izpade na koncu, ko se prenosnik potemni in v odsevu ugledamo ponosno golo oprsje nekega neznanega moškega.

Kljub zrnati sliki pa lahko iz posnetka vseeno potegnemo nekaj zaključkov. Tole bo očitno tretjeosebna grozljivka, kjer bomo igrali dokaj prestrašeno žensko, oboroženo s svetilko. Video potrdi govorice, da bo v Kojiminem naslednjem projektu vodilno vlogo prevzela igralka Margaret Qualley, te pa se spomnimo iz filma Bilo je nekoč v Ameriki, s Kojimo pa je že sodelovala v igri Death Stranding, kjer je odigrala lik Lockne.

Omarica in cevi na levi so identične tistim iz igralnega posnetka.

Pozorne oči gledalcev so prav tako ugotovile, da je soba, kjer se potika Margaret, preslikava ene stopnje iz Death Strandinga. Zato obstaja možnost, da se bo Overdose dogajal v istem svetu kot Death Stranding, to tezo pa je potrdil tudi igralec Norman Reedus, ki je razkril delo na nadaljevanju Death Strandinga. Pod drugi strani pa je lahko vse skupaj samo nek prototip in razvijalec si je že ustvarjeno stopnjo izposodil iz prejšnje igre, da ne bi zaman zgubljal časa pri preprostem testiranju igralnih mehanik.

Kakorkoli že, Overdose je očitno resničen, saj Kojima Productions širom spleta zahteva umik igralnih posnetkov. Kdaj bo prišla uradna napoved ni znano, a stavimo, da se bo to zgodilo na letošnji podelitvi nagrad The Game Awards.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime