Komik Chris Rock bo na Netflixu ustvaril prvi stand-up, ki se bo predvajal v živo

Komik in igralec Chris Rock ima za sabo že bogato kariero, ki je vrhunec dosegla letos, ko mu je med podelitvijo Oskarjev kolega Will Smith prisolil zaušnico, ki ga je grdo stala. Chris je v preteklosti spočel že več daljših stand-up naslovov, ki jim poznavalci komedije pravimo “specials”, praktično vsi pa so bili narejeni pod streho založnika HBO-ja.

Chris se je v zadnjih letih, tako kot njegov kolega Dave Chapelle, za proizvajanje nove komedije povezal z Netflixom. Njegov zadnji special Tamborine je izšel leta 2018, zdaj pa bo to partnerstvo proizvedlo nekaj prav posebnega, saj bo njegov naslednji nastop na odru predvajan v živo. To bo tako postala prva vsebina Netflixa, ki bo skočila v svet “streaminga” in kdo ve kaj nas čaka v prihodnosti: morda bo čez leta postal celo konkurenca Twitchu ali YouTubu.

Netflix je začela v zadnjih dveh letih testirati različne zadeve, ki se razširijo izven klasičnega predvajanja filmov in serij. Začeli so delati na svojih igrah in nekatere zadeve že zdaj lahko igramo prek telefonov, poskrbljeno pa je bilo tudi za razne interaktivne zadeve tipa kvizi, ki jih lahko nadzorujemo preko preprostega daljinca.

Skok v predvajanje vsebine v živo je samo še en način, s katerim želijo držati korak s konkurenco. Te je zdaj več kot kadarkoli prej in vsebujejo že svoje dogodke v živo. Apple TV+ denimo v živo predvaja bejzbol, Peacock predvaja angleško nogometno ligo, a vse se ne vrti samo okoli športa. Disney+ je denimo letos v živo predvajal podelitev Oskarjev, v živo pa bo predvajal celotno sezono šova Dancing with the Stars.

Ime novega stand-upa še ni znano, vemo samo, da ga bo Netflix predvajal v začetku leta 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime