Serija The Witcher: Blood Origin dobila nov dražilnik in datum izida

Novica, da igralec Henry Cavill zapušča serijo The Witcher, še vedno odzvanja v srcih vseh oboževalcev tega fantazijskega sveta, ki si ga je zamislil poljski pisec Andrzej Sapkowski in ga je do tiste res prave prepoznavnosti pripeljal razvijalec CD Projekt RED. Odhod igralca je vrgel senco dvoma na prihodnost franšize, ki bo naslednje leto dobila 3. sezono, s tem da že druga gledalcev ni ravno očarala.

Vendar zdaj je kar je in Netflix ladje ne more več obrniti, saj je v franšizo The Witcher vložil ogromno financ in to je v bistvu njihov edini visokoproračunski konkurent, ki se namerava postaviti po robu Amazonu, ki kuje naslednjo sezono serije Gospodar prstanov in HBO-ju, ki nam bo čez dve leti pripeljal nadaljevanje Zmajeve hiše.

Poleg glavne serije dela Netflix tudi na ločenem in samostojnem projektu The Witcher: Blood Origin. Pretočni gigant je za tega včeraj spočel nov dražilnik, ki pokaže dogajanje, katero se bo odvijalo nekje 1.200 let, preden so nastala človeška kraljestva, po katerih se je podil Geralt. Zgodba nam bo predstavila rojstvo kataklizmičnega dogodka Conjunction of the Spheres, ki je pripeljal do trka različnih dimenzij iz katerega so se nato rodile razne pošasti in tudi sama magija.

Dražilnik ni preveč zgovoren. Večino časa zasede gledanje igralke Michelle Yeoh, ki vihti nek meč in spušča resne izraze na obrazu, vmes pa pred kamere skočijo tudi vilinci, ki radi skačejo skozi portale. Okolica je videti naravnost čudovito, čeprav nekam pusto, a verjetno je to namerno, saj se bo prava zabava začela šele takrat, ko bodo dimenzije trčile med sabo.

The Witcher: Blood Origin bo mini serija, ki bo sestavljena iz samo štirih delov. Prva sezona bo vse dele izvrgla naenkrat in nam bo popestrila božične praznike, saj jo bomo gledali že 25. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime