The Witcher 3 nadgradnja prihaja 14. decembra

Po dveh letih od prve najave bo The Witcher 3 vendarle prejel svojo dolgo pričakovano nadgradnjo, ki je namenjena predvsem PC-jem in konzolam trenutne generacije.

Projekt je dobil nekaj zamude na račun tega, da je poljski razvijalec CD Projekt RED projekt vzel iz rok razvijalca Saber Interactive, uradnega razloga za to pa ni navedel, a baje je bilo to na račun Saberjevih ruskih navez. Kljub zamudam je CDPR vztrajal, da bo olepšani The Witcher 3, ki se bo v ponašal z dolgim nazivom The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, izšel še letos in včeraj so končno napovedali uradni datum izida, ki se bo zgodil 14. decembra.

Uradna najava je prišla v obliki blog prispevka, v tem pa lahko izvohamo nekaj zanimivih dodatnih informacij. Najbolj slasten je zagotovo podatek, da bo ta nadgradnja za vse obstoječe lastnike igre popolnoma brezplačna, bo pa moč kupiti Complete Edition čisto posebej za konzole trenutne generacije in PC, kasneje celo v fizični izvedbi.

Od nadgradenj lahko pričakujemo predelano vizualno podobo, ki se bo ponašala tudi z ray tracing osvetljevanjem, na konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X pa se boste lahko pozabavali tudi s hitrejšim nalaganjem stopenj in povratnimi učinki, ki so bili namenjeni igralnim ploščkom DualSense. Prav tako bo CDPR v igralno izkušnjo integriral cel kup modifikacij, ki jih je ustvarila skupnost, ni pa želel izdati, kaj točno bo vključil v to zbirko.

Tudi lastniki igre na konzolah prejšnje generacije boste deležni novosti, čeprav se v ray tracingu ne boste mogli zabavati. Čaka nas namreč tudi nekaj nove vsebine, ki jo navdihnila Netflixova serija, tako da se bo Geralt lahko preoblekel v nove oklepe in si nadel nova orožja, nekaterim NPC-jem pa bomo lahko nataknili alternativni izgled. To skoraj zagotovo pomeni, da bomo Geralta lahko preoblikovali v Henryja Cavilla, a morda bo v ponudbo prišel tudi igralec Liam Hemsworth, ki bo v seriji Geraltovo vlogo prevzel v četrti sezoni.

Žal CDPR ni izdal nobenega igralnega napovednika, a na tega ne bo treba dolgo čakati. Razvijalec namreč za naslednji teden pripravlja daljši ogled igranja predelave, v živo pa bo zadevo moč spremljati preko njihovega uradnega Twitch kanala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime