Streamerki Amouranth nekdo poslal 70.000 $ v bankovcih in naročnino za osebnega stražarja

Najbolj popularna streamerka na Twitchu, Amouranth, je imela za sabo nekaj burnih mesecev. Nazadnje smo o njej pisali oktobra, takrat pa je postal viralen posnetek, v katerem jo je preko telefonskega klica nadlegoval njen mož, ji grozil in jo na splošno psihično nadlegoval.

Od takrat so se za streamerko stvari obrnile na bolje, saj je dobila nazaj nadzor nad svojimi bančnimi računi in družabnimi omrežji, svojemu občinstvu pa je priznala, da se zdaj počuti veliko bolj svobodno, saj ji pred kamero ni treba ves čas nositi pomanjkljivih oblačil, ampak da lahko nosi kar hoče in v prenosih v živo sama izbira svojo vsebino.

Na njeno stran je stopilo tudi ogromno oboževalcev, ki so jih zlili veliko verbalne podpore, eden od njih pa je šel s svojim dejanjem v stratosfero. Anonimnež je namreč Amouranth poslal prav poseben paket, ki ga je streamerka razkrila v prenosu v živo, notri pa se je nahajalo pismo, električni paralizator, nov iPhone, dve telefonski številki in kar 70.000 $ v bankovcih.

V pismu je pojasnjeno, da je paket namenjen njeni samostojnosti, tako da bo za njo poskrbljeno, pa četudi ji kdo nenadoma izklopi bančne račune in ji začne groziti. Anonimnež je poskrbel za vse: iPhone je potrebno samo še aktivirati, medtem ko je v njem že SIM kartica s številko, ki je nima nihče. Dodana je telefonska številka, ki je od donatorja, druga pa pripada varnostni službi, ki jo lahko Amouranth pokliče kadar hoče in tudi stroški te so bili plačani že vnaprej.

Najbolj presenetljivo pri vsemu skupaj je to, da skrivnostni donator od streamerke nazaj ne zahteva ničesar in čeprav je v paketu tudi njegova številka, je ta tam očitno samo v primeru, če bi potrebovala kakšne dodatne informacije. To je čudno tudi Amouranth, ki je pred kamero povedala, da je presenečena, da znotraj pisma ni kakšne zahteve po poroki.

70.000 dolarjev je za navadnega smrtnika dovolj denarja, da mu za vedno spremeni življenje, a za Amouranth je bolj kot ne samo lepa gesta, saj podjetna punca mesečno služi šestmestne številke, vseeno pa je povedala, da se mora najprej prepričati, da denar morda ni lažen, vse skupaj pa bi se lahko izkazalo tudi za kakšno nesramno potegavščino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime