IGI Origins pokazal nekaj več igranja

Razvijalec Antimatter Games nam je za ponovno oživitev franšize IGI že dostavil en kratki igralni napovednik, zdaj pa so zaradi duha prazničnih časov odločili dostaviti še enega. Kakor pravi napovednik so bili tudi sami presenečeni nad odzivom igričarjev, saj se prvi igralni napovednik približuje milijon ogledom, pa čeprav je franšiza mrtva že skoraj 20 let.

Novi video nam pokaže nekaj utrinkov iz prvoosebnega pogleda, kjer bo zopet največ štelo prikrito smukanje in odstranjevanje sovražnikov iz zased in to na takšen način, da ob tem ne bomo zagnali vsesplošnega preplaha, kjer zatulijo alarmi in prispejo okrepitve.

Zopet bomo igrali pripadnika agencije MI6, le da bomo tokrat našemu heroju izbrali tudi spol. Štorijalno bo tole preddel originala, tako da se bomo vrnili v osemdeseta, tam pa nas bo spremljala tudi verna orožarna. Okolica je videti čudovito in čeprav se bomo smukali največkrat ponoči, bomo kakšno misijo primorani speljati tudi sredi belega dne, takrat pa bo tiho in počasno premikanje še bolj pomembno. Naš junak se sicer ne bo bal poprijeti tudi za strojnico in se objektiva lotiti bolj akcijsko, kar bo verjetno všeč vsem tistim, ki za pretirano šunjanje nimajo potrpljenja, vseeno pa upamo, da bo glavno vodilo IGI Originsa taktično odstranjevanje tarč, brez nekih glasnih eksplozij.

IGI Origins je v razvoju že nekje tri leta, prikazani video pa je še vedno iz predalfne različice igre, tako da bo na končni izid treba še malce počakati. Kakšnih pretiranih informacij glede igre še vedno nimamo, vemo pa, da bo zgrajena na pogonu Unreal Engine, koda pa bo potrebovala še nekaj optimizacije, saj lahko v zgornjem dražilniku vidimo nekaj primerov padca sličic na sekundo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime