Horizon Forbidden West dodatek uradno napovedan, izide pa samo na konzoli PlayStation 5

Govorice so se izkazale za resnične in Horizon Forbidden West bo res dobil svojo prvo in morda edino večjo razširitev, ki se bo imenovala Burning Shores. Napovednik nam pokaže junakinjo Aloy, ki se na krilih robotskega Sunwinga dvigne nad ruševinami Los Angelesa in meja izrisovanja in videnega je naravnost fantastična. Horizon Forbidden West je trenutno ena od najbolj izpopolnjenih grafičnih iger, dodatek pa je podobo dvignil še za stopničko višje.

Morda ravno na račun tega Burning Shores ne bo na voljo za konzole PlayStation 4 ampak ga bomo igrali samo na trenutni generaciji PlayStation 5, kasneje pa se bo zadeva najverjetneje pojavila tudi na PC-ju. Razvijalec Guerrilla Games sicer ni želel podeliti kakšnih bistvenih podrobnosti, saj je na uradnem blogu navrgel samo to, da bomo v novi avanturi odpotovali južno od dežel klana Tenakth, zgodba pa se bo odvijala po zaključku tiste iz originala. To najverjetneje pomeni to, da boste za preigravanje dodatka morali najprej preigrati kampanjo in če te še niste, potem je res skrajni čas, da se spravite k delu.

Burning Shores ima zdaj tudi uradno potrjen datum izida, ki se bo zgodil 19. aprila 2023. Zdaj bi bil idealen čas za kakšno pravo znižanje cene, a žal se nas Sony tokrat ni usmilil in kopijo igre je te dni še vedno treba odšteti 80 €, če pa ste morda naročeni na servis PlayStation Plus Premim pa se lahko poigrate v omejenem preizkusu, ki vam ponudi 5 ur igranja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime