Naslednja igra razvijalca FromSoftware je Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSofware je trenutno eden najbolj čislanih razvijalcev v igričarski industriji, saj nas Japonci, ki jih vodi Hidetaka Miyazaki, že dolgo zabavajo s svojimi Soulsborne naslovi, ki jih predstavljajo Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne in nazadnje Elden Ring. Vsak njihov naslednji naslov pri igralcih vzbudi ogromno zanimanja, zato je veliko ljudi mislilo, da se bo po huronskem uspehu Elden Einga, ekipa takoj spravila delati nadaljevanje ali pa vsaj kakšen večji DLC.

Nekaj od tega je zagotovo že v izdelavi, a kljub temu bo njihov naslednji naslov nekaj povsem drugega. V 2023 nas bo namreč FromSoftware poskušal prepričati v igranje Armored Core VI: Fires of Rubicon, ki je nekaj povsem drugačnega od njihovih dosedanjih projektov.

Razvijalec je namreč pred svojo svetovno slavo dolgo skrbel za serijo Armored Core, ta pa je svoj poslednji del dobila leta 2013. Igranje se vrti okoli ogromnih, če ne že titanskih mehaniziranih robotih, ki na sebi nosijo impresivno orožarno in glede na kratki dražilnik za Armored Core VI: Fires of Rubicon se ta teza tudi v šestem delu ne bo preveč spremenila.

Kakšnega posnetka igranja nismo dobili, zato tudi ne moremo sklepati, ali bo novi Armored Core vseboval kakšno pritiklino Soulsborne formule. Zgodba se bo odvijala na planetu Rubicon 3, na njem pa se je pojavila neka skrivnostna substanca, ki sicer lahko da veliko energije, a je bila izjemno volativna in je izrodila povsem nov zvezdni sistem imenovan Burning Star System.

Ljudem je zadišal mikaven profit, ki ga lahko prinese takšen izvor energije, zato se je začela borba za prevlado na Rubiconu 3. Mi bomo kot pripadnik najemnikov poskušali zavzeti svoj kos pogače, v tem pogledu pa se bodo morali spopasti s celim kupom drugih organizacij, vse od njih pa posedujejo ogromne mehanske robote, ki kar kličejo po medsebojnem tepežu.

Igra izide v 2023 in bo na voljo tudi za konzole prejšnje generacije, Steam stran pa je že postavljena, tako da si lahko zadevo dodate pod seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime