Streamer Cr1tikal za najhitrejše preigravanje te neznane igre ponuja 10.000 $ nagrade

O popularnem streamerju Cr1tikalu smo nazadnje pisali nekaj mesecev nazaj, ko je igričarski skupnosti postavil ogromen izziv iz preigravanja igre Halo 2, zdaj pa se je zopet vrnil s povsem novo nalogo, ki zna biti celo bolj zanimiva od prejšnje.

Cr1tikal je velik oboževalec hitrostnega preigravanja iger, gre pa za unikatno panogo, kjer poskuša igralec na čim hitrejši konec priti do konca igre, pri tem pa lahko izkorišča razne trike, ki ga denimo pošljejo skozi nevidne zidove ali pa si preprosto zapomni najbolj optimizirano pot skozi stopnje, brez da bi vmes izgubljal čas z nadgrajevanjem svojega lika ali pa z nabiranjem opreme.

Za speedrunning obstaja ogromno popularnih iger, kjer lahko vidimo mestoma naravnost neverjetne podvige, Cr1tikal pa si je za svoj izziv izbral praktično popolnoma neznano igro, ki jo je do sedaj igrala samo peščica ljudi. Gre za igro Amok Runner, tretjeosebno detektivsko igro, ki je izšla v novembru in jo je razvil indie razvijalec Gamedeus. Grafično zadeva niti ni videti napačno, vseeno pa je tole praktično popolnoma neznan izdelek, na katerem ni ničesar res posebnega.

Vse do sedaj, saj je Cr1tikal ravno to igro izbral za svoj posebni izziv. Tistemu, ki mu bo uspelo Amok Runnerja preigrati najhitreje, čaka denarna nagrada v višini 10.000 $.

Pri izzivu veljajo standardna pravila. Seveda je prepovedano goljufanje ali pa kakršnakoli uporaba zunanjih programov, celoten podvig pa mora biti posnet od začetka do konca. Cr1tikal je sicer povedal, da bi najraje videl, da bi bilo igranje tudi predvajano v živo na Twitchu ali YouTubu, a se bo zadovoljil tudi s preprostim video dokazom, ki ga bodo nato natančno prečesali.

Prijave lahko oddate na sledeči povezavi, seznam najboljših trenutnih časov si lahko ogledate tule in nekomu je že uspelo vse skupaj preigrati v pičle pol ure. Ta čas bo zagotovo samo še padel, saj se izziv zaključi nekje 10. januarja.

K sreči je Amok Runner te dni tudi znižan, tako da ga lahko na Steamu izmaknete za 8,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime