The Mandalorian prejel nov napovednik za svojo 3. sezono

Še malo in spet se bomo lahko pozabavali v svetu kritiško priznane serije The Mandalorian. Disney je začel pospešeno izvajati promocijo in za 3. sezono smo včeraj dobili nov kratki napovednik, ki pred zaslone postavi naš priljubljeni dvojec junakov: Din Djarina in prisrčnega Groguja.

3. sezona vas zna malce zmesti če si pred tem niste ogledali ločene serije The Book of Boba Fett. V tej se namreč Din in Grogu zopet združita in se zdaj veselo prevažata po vesoljski črnini na krovu Dinove nove ladje N-1 Starfighter. Naš čeladasti junak si za svojo naslednjo destinacijo izbere domači planet Mandalore, a seveda ga vmes čaka cel kup zapletov s starimi in novimi obrazi.

Napovednik sestavlja kar nekaj zanimivih kadrov, ki namigujejo, da bo tokrat zgodba poskušala zajeti bolj široke dogodke iz cele zapuščine Vojne zvezd. Grogu je denimo opravil nekaj treninga pod Lukom Skywalkerjem in naučil se je novih trikov, kar lepo pokaže v eni sceni, kjer napadalca s pomočjo Sile zaluča nekaj metrov nazaj.

Spet drug kader nas preseli v jedijski tempelj na Corusantu, skupina vitezov pa z naperjenimi meči stoji pred vrati, ki so tik pred tem, da se porušijo. To zna biti namig, da bomo gledali v dogodke, povezane z neslavnim ukazom Order 66, ki je ukazal masaker vseh živečih Jedijev. Morda pred kamere stopi celo Hayden Christensen v vlogi Anakina, ki takrat še ni nosil zloglasne čelade Darth Vaderja.

Kar veliko dogajanja za novo sezono in čakanja na premiero bo kmalu konec, saj se bo ta odvila že 1. marca, seveda samo na pretočnem servisu Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime