Grand Theft Auto: The Trilogy se zna kmalu pojaviti v dodatnih digitalnih trgovinah

Dobro leto je minilo odkar nam je razvijalec Rockstar Games dostavil svojo prvo, in zelo verjetno, tudi edino predelavo, ki je bila v bistvu paket igre znotraj franšize GTA. Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition je v sebi skrival tiste prve 3D GTA-je, ki so se začeli z igro GTA 3 in nato nadaljevali s samostojnima naslovoma Vice City in San Andreas.

Kar bi morala biti enostavna naloga, z velikim prilivom zaslužka, se je za Rockstar spremenilo v nočno moro, saj je trojica iger sicer vsebovala lepšo podobo, a so to kazili hrošči in napol nadgrajene teksture, ki so lezle iz vsakega ovinka. Rockstar namreč za predelavo ni poskrbel sam, ampak jo je zaupal neizkušenemu razvijalcu, kasneje pa so se za svoj spodrsljaj tudi uradno opravičili.

Od takrat se je obrnilo že nekaj koledarskih mesecev in zbirka iger je trenutno, po vseh zaplatah, v nekoliko boljšem stanju, vendar na PC-ju zaenkrat zadevo lahko kupimo in igramo samo preko Rockstarje lastne trgovine. Leto in drobiž kasneje se zna situacija spremeniti, saj je billbil-kun, znan po predčasnem razkrivanju informacij, na Twitterju zapisal, da se igra z 19. januarjem seli tudi v trgovino Epic Games.

Datum in ura izida padeta ravno na četrtek, takrat pa Epic Games tradicionalno zamenja ponudbo tedenskih brezplačnih iger. billbil-kun sicer pravi, da Grand Theft Auto: The Trilogy ne bo nova brezplačna igra, bo pa v prvem tednu prodajana po -50 % znižani ceni.

Žal ni bilo še nič rečenega glede izida igre na Steamu, kjer bi jo verjetno večina igralcev najraje gledala, vendar stavimo, da se pojavi tudi tam, saj je Rockstar pred tem iz prodaje umaknil originalne verzije vseh treh naslovov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime