PlayStation Plus Extra dobiva ta mesec lepo zalogo kakovostnih iger

Sony te dni dela na polni promociji konzole PlayStation 5, ki je po letih pomanjkanja končno nabrala dovolj zaloge, da si jo lahko vsak nabavi brez neke predhodne rezervacije. Reklamo so postavili celo med predvajanjem Super Bowla, a žal se ta na koncu ni izkazala za napoved neke dodatne vsebine za God of War, kakor je smo najprej predvidevali, ampak je bila samo običajen oglas, ki je želel potencialne kupce opozoriti na trenutne dobre zaloge konzole.

V skladu s tem je bila obogatena tudi ponudba naročnine PlayStation Plus. Tisti, ki si lastite najnižjo Essentials, ste se v februarju razveselili iger Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light in Mafia: Definitive Edition, zdaj pa so priboljški prileteli tudi na stopnjo Extra.

Največje veselje bo zagotovo sprožila igra Horizon Forbidden West, ki si je praktično povsod prislužila visoke ocene, nove avanture z glavno junakinjo Aloy pa bomo kmalu zopet podoživeli v prvem večjem dodatku Burning Shores, ki izide že v pomladi in Sony zagotovo želi s ponudbo kakšnega igralca morda navdušiti do te mere, da bo kasneje kupil tudi razširitev.

Med izpostavitve vredno ponudbo se najde še grozljivka The Quarry. Razvijalec Supermassive Games nas je z njo popolnoma presenetil, saj smo nad njim, zaradi njegove ponudbe antologije iger The Dark Pictures že malce obupali, saj je bil vsak naslov slabši od prejšnjega, a The Quarry je bil tako trapasto zabaven, da si ga enostavno moral imeti rad.

Ko smo že pri grozljivkah, PlayStation Plus Extra bo kmalu ponujal tudi Resident Evil 7 – odličen naslov, ki je napovedal preporod te serije in od takrat dalje Resident Evil ni prejel nobenega res zanič dela, pa naj bo to polnopravno nadaljevanje Village ali pa kakšna predelava bolj zgodnjih iger.

Tu je še Outriders – ekipna tretjeosebna streljačina, ki spominja na Destiny, le da je bolj usmerjena v enoigralsko vsebino. Zadeva je imela ob izidu kar nekaj poštenih težav s strežniki, a te so bile od takrat odpravljene, razvijalec People Can Fly pa je v vmesnem času izdal še razširitev Worldslayer.

Za konec je treba še omeniti Borderlands 3, ki sicer danes šteje že 4 leta, a če vam je do zabavnega prvoosebnega streljanja, kjer lahko naberete cel kup opreme in se radi zabavate v nepregledni količini vsebine, potem se ji zagotovo splača ponuditi priložnost.

Polno ponudbo iger si lahko preberete na uradnem blogu, ponudba pa bo zaživela 21. februarja in bo na voljo vsem tistim, ki si lastite naročnine Extra in Premium.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime