Marvel’s Midnight Suns ta vikend lahko igramo brezplačno

Igra Marvel’s Midnight Suns se je na trgu odrezala tako, kot smo od nje tudi pričakovali. Prodaja ni bila ravno božanska, navkljub temu, da ima naslov v sebi zapisano besedo Marvel, razlog za slabo delovanje na blagajni pa je dvoplasten: navdušenci nad Marvelom niso ravno klicali po taktični strategiji, medtem ko oboževalci studia Firaxis, ki nam je v taki maniri prinesel dva odlična XCOMa, niso zahtevali taktične strategije s superjunaki, ampak preprosto XCOM 3.

Vendar pa je kljub temu neodobravanju z obeh strani Midnight Suns še vedno kvalitetna igra, saj je dostavila dobre strateške mehanike, ki jim je dodala primesi iger s kartami, vse skupaj pa še nadgradila s pogovarjanjem in grajenjem vezi med superjunaki, zaradi česar je naslov rahlo zadišal po franšizi Mass Effect. Nam je bila zadeva všeč, a v recenziji smo priznali, da igra ni za vsakega in cilja na specifičen tip igralcev.

Založnik Take-Two je v igro vpeljal tudi sezonsko prepustnico, ki vsake toliko ven porine kakšen nov DLC. Dodatki prihajajo v obliki frišnih herojev in januarja smo že prejeli prvega od njih, to pa je preko razširitve The Good, the Bad and the Undead postal Deadpool. 23. februarja ga bo preko DLCja Redemption nasledil še superjunak Venom, ki smo ga do sedaj v igri srečali samo v vrstah sovražnika, na strani dobrih fantov pa se bo poskusil odkupiti za svoje napake. Sezonska prepustnica bo s sabo prinesla vsaj še dva superjunaka Storm in Morbiusa, a datum izida teh še ni znan.

Če so vam te stvari slišati privlačno, a ste te dni bolj varčni z denarjem, potem imamo za vas dobro novico. Steam namreč te dni ponuja preigravanje osnovne igre, brez DLC-jev, popolnoma brezplačno. Ponudba za zastonjsko igranje se izteče v nedeljo ob 19.00, igra pa bo medtem znižana za -40 % na 35,99 €. Če se med preizkusom odločite za nakup, se bo celoten napredek prenesel tudi v polno igro, med tem časom pa bo znižana tudi sezonska prepustnica, ki vam omogoča dostop do vseh DLC-jev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime