Forza Horizon 5 dobiva nov dodatek, ki bo fokusiran na reli

Dirkaški navdušenci za letos težko pričakujejo naslednje poglavje franšize Forza Motorsport in to upravičeno. Glede na prikazano bo tole tehnološka poslastica, saj bo tole prva dirkaška franšize izpod Microsoftovih rok, ki se ji ne bo treba ukvarjati z združljivostjo za prejšnjo generacijo konzol in končno bomo videli vse mišice, ki jih pod pokrovom skriva Xbox Series X.

Do takrat zna preteči še kar nekaj vode, saj novi Motorsport še nima datuma izida, zato se bo treba zadovoljiti s frišno vsebino za Forza Horizon 5, čigar razvijalec Playground Games je včeraj napovedal povsem nov dodatek Rally Adventure.

Ta bo, tako kot je jasno že iz samega imena, igralce popeljal na reli avanturo in sicer na povsem nov del mape, ki se nahaja na severu in se imenuje Sierra Nueva. Razvijalec je za relijaške potrebe razvil povsem nov teren, ki nas bo popeljal skozi gosto podrast gozdov in peščene sipine puščave. Da se ne bomo zatikali prav na vsakem mestu se bodo drevesa pod našim štirikolesnikom rušila kot za stavo, pred raznimi nevarnostmi na progi pa nas bo opozarjal naš sovoznik, ki pa se ne bo nahajal v avtu, ampak nas bo spremljal v helikopterju, tiste večje ovire pa bodo na mapi označene s posebno ikono.

Ekspanzija s sabo prinaša tudi deseterico novih avtomobilov, med katerimi se bo znašel tudi legendarni Ford Focus, nov del mape pa bo vseboval 27 različnih dirk, ki naj bi bile težje od tistih, ki smo jih našli v originalni kampanji.

Rally Adventure se sliši kot zajetna razširitev, ki bo prinesla kar nekaj zabavnih ur igranja in bo priskrbela manj naporno čakanja na Forzo Motorsport. Dodatek se bo rodil 29. marca, za igranje pa boste seveda potrebovali namestiti osnovno in licenčno kopijo igre Forza Horizon 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime