Arnold Schwarzenegger se vrača v akcijskem filmu FUBAR

Legendarni igralec Arnold Schwarzenegger je do svoje filmske slave prišel v osemdesetih in devetdesetih, vmes malce skočil v politiko, zdaj v svojih starejših letih pa se vrača svoji ljubezni nastopanja pred kamerami. Schwarzenegger je dandanes star že 75 let in čeprav ne more več skakati naokoli z razgaljenimi mišicami, še vedno rad snema filme in se ne ozira na to, da ti niso ravno kvalitetni.

Švarci bo zdaj skočil tudi na Netflix in to v novi akcijski komediji imenovani FUBAR. Gre za ameriško okrajšavo, za katero sem prvič slišal v filmu Reševanje vojaka Ryana, pomeni pa “fucked up beyond all repair”, zgodba pa bo sledila avanturam CIA agenta, ki je tik pred upokojitvijo, a nato spozna neko družinsko skrivnost, zaradi česar ga čaka še ena zadnja misija. Pripravite se na nekaj akcijskih vložkov, komedije tipa klofutanja testisov in divjih voženj, med katero Arnold izusti enovrstičnico “I’m back, baby”, ki je seveda namig na njegov veleznani stavek iz Terminatorja “I’ll be back”.

Prvi dražilnik nam sicer ne pove nekaj res veliko o zgodbi, Arnold pa se je za snemanje tega filma odločil zato, ker ga oboževalci ves čas sprašujejo, kdaj bo spet posnel kakšno akcijsko komedijo, ki bo podobna filmu True Lies in FUBAR je odgovor na ta vprašanja. True Lies je prav tako akcijska komedija, zanimivo pa je, da je ta film režiral James Cameron, saj je leta 1994 delal še kaj drugega kot pa samo fantaziral o modrih bitjih na drugih planetih.

FUBAR bomo na Netflixu gledali od 25. maja dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime