Mod za Hogwarts Legacy vam omogoči zvočne ukaze za čarovnije

V naši recenziji igre Hogwarts Legacy smo zapisali, da je tole presneto verna in simulacija obiskovanja Bradavičarke, privržencem vesolja Harry Potter pa so se po vseh teh letih vendarle izpolnile želje ustvarjanja svojega lastnega čarodeja, ki lahko po mili volji raziskuje šolo in njeno okolico. Hogwarts Legacy veliko poudarka daje na ustvarjanje pristne atmosfere, nov mod VoiceSpells pa ponudi naslednjo stopnjo imerzije.

Modifikacija naredi točno tisto, kar pravi njeno ime: ponudi možnost čaranja preko zvočnih ukazov igralca. Mod se poveže s programom za prepoznavanje govora znotraj Windowsov, za uporabo pa potrebujete angleško verzijo Oken ter seveda tudi mikrofon. Nato si nastavimo bližnjice za različne uroke in že se lahko spustimo v igranje, med bojem vzklikamo Incendio ter Avarda Kedavra, med raziskovanjem pa nam bo najbolj prav prišel Revelio.

hogwarts

Mod bo sicer malce škripal pri boju, saj je pri čaranju kakšna sekunda zamika, Hogwarts Legacy pa vsebuje dokaj hektično spopadanje, kjer vas takšna zamuda lahko stane glave. Vseeno pa se da tudi na kaj takšnega privaditi, lahko pa pride prav za raziskovanje in reševanje ugank. Če bi nekomu uspelo narediti neko navezo s tistim nastajajočim modom za VR in zraven še zmanjšati zamik, bi tole lahko postala ultimativna VR izkušnja znotraj sveta Harryja Potterja.

Mod je na voljo na spletni strani NexusMods, a so jo moderatorji tam označili za nevarno, saj modifikacija prihaja v obliki .exe datoteke. Alternativna povezava se nahaja tule, zaenkrat pa glede na komentarje ni videti, da bi mod vseboval kakšno zlonamerno kodo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime