Nor igralec se je spustil preigravanje Elden Ringa, kjer vsakega sovražnika zamenja Malenia

Če bi naključnega igralca Elden Ringa povprašali o njegovem kandidatu za najtežjega šefa znotraj igre, bi skorajda univerzalno naleteli na odgovor Malenia Blade of Miquella. Gre namreč za šefetino, ki je tudi meni odgriznila ure življenja, saj sem trmasto vztrajal pri preigravanju brez pomoči drugih igralcev, to pa je zahtevalo veliko umiranja in študiranja napadalnih vzorcev. Težavnost gre na račun dveh faz šefa in napada Waterfowl Dance, ki se mu igralec zelo težko izmakne in skoraj vedno prinese s sabo zagotovo smrt.

Čeprav je tole opcijski šef, ki ga za preigravanje glavne štorije ni treba ubiti, je Malenia še vedno postala legendaren sovražnik, izrodila pa je še eno slavno ime. Gre za igralca Let Me Solo Her, ki se je kmalu specializiral za njeno ubijanje, nato pa je pomagal tisočim igralcem, ki so ga lahko priklicali v svojo igro. Ne samo da je Let me solo her mojstrski igralec Elden Ringa, ampak se ponaša tudi z unikatno podobo, saj nosi dve katani, čez glavo ima poveznjen lonec, oklepa pa sploh nima in na sebi nosi samo bele spodnjice, ki komaj kaj zakrivajo.

Zaradi vsega tega je brž postal viralen znotraj skupnosti Elden Ringa, njegova pomoč drugim pa je celo pritegnila pozornost založnika Bandai Namco, ki mu je v zahvalo poslal prav posebno darilo v obliki pravega meča. To je bilo tudi dovolj za rojstvo novo YouTube kariere in kanal LMSH je do sedaj nabral več kot 220k sledilcev.

YouTuberju je pretepanje enega in istega šefa v nadzorovanih pogojih postalo dolgočasno, zato se je lotil naslednjega izziva, ki je enostavno nor. Preko posebnega moda je namreč zamenjal čisto vse sovražnike, pa naj bo to običajen vojak ali pa rakec, ki se sprehaja po močvirju, s kopijo Malenie. Nato se je spustil v preigravanje v živo in občinstvo je lahko v živo videlo absolutni kaos, ki ga v takšno preigravanje prinese poplava najtežjega šefa znotraj Elden Ringa.

LMSH-ju sicer običajni sovragi niso povzročali prevelikih težav, saj je lahko s konjem enostavno odjezdil mimo njih, na začetku pa si je zadal cilj iskanja dodatne katane ter veleznanega piskra za glavo. Težave pa so se pojavile pri nekaterih šefih, ki so zdaj prav tako oblečeni v Malenia barve. Novi šefi so zdaj preimenovani, tako da gledamo v spopade z Malenio the Fell Omen in Malenio, Queen of the Full Moon. Pri slednjem šefu je Let me solo her nekajkrat celo umrl, saj ima ta šef originalno dve fazi, v modu pa sta ti razdeljeni še na tisti dve, ki jih poseduje originalna Malenia. LMSH se je tako moral prebiti skozi štiri izjemno zahtevne faze pretepanja, prvi dve pa se nahajata v dokaj omejen prostoru, kjer se lahko hitro zatakneš.

A tudi ta težava je bila naposled premagana in LMSH je v svojem drugem prenosu v živo pobil še nekaj impozantnih šefov, kot sta denimo Starscourge Malenia in Magma Wyrm Malenia. Še vedno ni pridobil svoje želene čelade, zato je pred njim še kar nekaj poti, preden bo lahko v polni opremi porazil še zadnjega nasprotnika in zaključil enega od najbolj legendarnih preigravanj Elden Ringa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime