2. sezona serije The Last of Us izide konec 2024 ali pa začetku 2025

HBO je nedavno zaključil predvajanje veleuspešne serije The Last of Us, ki je bil spet eden od tistih redkih televizijskih izdelkov, ki je vsak teden za slabo uro pred televizijo združil družine in prijatelje, nakar se je takoj po premieri preko interneta razširila debata glede tekoče epizode, na plano pa so prišle razne teorije glede naslednje.

Zaradi visoke gledanosti in splošne popularnosti HBO ni preveč razmišljal in je že dolgo nazaj potrdil delo na 2. sezoni. Vendar pa se tule malce zatakne: takšne kvalitetne zadeve zahtevajo svoj čas, kar je HBO potrdil tudi za svojo drugo uspešno serijo Zmajeva hiša, ki je svojo prvo sezono zaključila lani avgusta, nova pa se pričakuje šele enkrat v 2024.

Tudi The Last of Us bo zahteval svoj čas in to je pred kratkim potrdila igralka Bella Ramsey, ki je v seriji prepričljivo odigrala Ellie. V intervjuju za oddajo The Jonathan Ross Show je potrdila, da se zna snemanje začeti konec tega leta ali pa v začetku naslednjega, nato je treba posneto obdelati, zaradi česar predvideva, da se bo druga sezona pojavila nekje konec leta 2024 ali pa v začetku 2025. V intervjuju je še dodala, da preprosto obožuje svojega soigralca Pedra Pascala, ki v seriji igra Joela, ta njuna naklonjenost pa je jasna tudi njuni medsebojni kemiji.

2. sezono je pred kratkim najavil tudi idejni foter te franšize in vodja razvijalca Naughty Dog – Neil Druckmann. Na Twitterju je zapisal, da pretekle nedelje The Last of Us ni prejel epizode, a da je nova sezona že na poti, zraven pa je pridodal sliko, kjer vidimo mišičasto roko, ta pa drži kladivo. Jasno je, da ta pripada Abby, ki smo jo spoznali v igri The Last of Us Part 2 in čigar igralka se še danes sooča z nadlegovanjem.

2. sezona bo prinesla nekaj sprememb v scenariju in veselite se lahko več okuženih, ki smo jih v prvi sezoni videli bolj redko. Potrjeno je tudi bilo dejstvo, da bodo epizode sledile dogodkom druge igre, a celotna zgodba bo povedana skozi vsaj dve sezoni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime