Serija Harry Potter je dejansko resnična in tule je prvi dražilnik

Govorice o ponovnem oživetju znamke Harry Potter so se izkazale za resnične. Založnik Warner Bros. Discovery je namreč včerajšnjo najavo prenove pretočnega servisa HBO Max izkoristil tudi za napoved novih projektov in eden od teh bo povsem nova serija, ki se bo dogajala v svetu Harryja Potterja.

Gre v bistvu za predelavo vseh knjig, ki smo jih sicer že podoživeli skozi sedmerico filmov, zdaj pa bomo to vsebino gledali tudi preko serije. Vsaka sezona se bo lotila ene knjige, te vsebine pa bo na koncu dovolj, da bo zadeva na televiziji aktualna celo desetletje. Casey Bloys, direktor HBO in Max vsebine je izjavil, da pri oboževalcih še vedno gori neusahljiva žeja po novi vsebini Harryja Potterja, ki bo nastala v partnerstvu s kontroverzno pisateljico J.K. Rowling. Zanimivo je, da si je Casey v bistvu sploh upal črhniti njeno ime, saj so se od avtorice knjig zaradi njenih izjav glede LGBTQ skupnosti, v zadnjih letih vsi želeli čim bolj oddaljiti. A očitno bo pri stvaritvi nove serije igrala pomembno vlogo, zato jo niso mogli kar ignorirati.

Novo napovedana serija je prejela prvi dražilnik, ki sicer ni preveč zgovoren, saj vidimo samo kup letečih sveč, ki se nato izrišejo na ozadju Bradavičarke, vse to pa spremlja dobro prepoznavna glasbena spremljava, ki jo je za filme spisal John Williams. Ali bo ta spet sodeloval pri projektu ni znano, vemo pa, da bomo gledali povsem svežo zasedbo igralcev in zagotovo bo iskanje novega obraza Harryja Potterja cela avantura.

O kakšnem datumu izida je seveda zdaj še prezgodaj za govoriti, vmesno žejo po novih dogodivščinah na Bradavičarki pa vam bo potešila odlična igra Hogwarts Legacy.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime