Farming Simulator 23 dobil prvi igralni posnetek

Preden ne začnete prezgodaj proslavljati nov del kmetijske sage Farming Simulator vas moramo že takoj na začetku opozoriti, da tole ni čisto zares nov del franšize, saj je Farming Simulator 23 ustvarjen za konzolo Nintendo Switch in telefone z operacijskima sistemoma Android in iOS. Razvijalec GIANTS Software si na ta način lahko privošči malce večji razvojni čas za svoja glavna poglavja, ki prihajajo v presledkih nekaj let in v zadnjem večjem poglavju smo se tako poigrali novembra 2021, nakar smo dobili dopolnjeno inačico Platinum, zdaj pa je telefonska verzija dobila svoj prvi igralni napovednik.

In ta je videti kot poštena nadgrajena prejšnje verzije, kar je veljalo tudi za Farming Simulator 22. Grafično gledamo v zadevo, ki je primerljiva s svojim PC bratom, čeprav bo tekla v manjši ločljivosti in ji bodo manjkali nekateri grafični bombončki. A igralna sredica ostaja slastna, saj nas čaka več kot 100 verno poustvarjenih strojev za kmečka opravila in 14 različnih pridelkov, ki jih bo treba obdelati na njivah.

Moč bo zajezditi tudi konje in skrbeti za raznovrsten nabor kmečkih živali, med katere lahko prištejemo ovce, prašiče, krave in tudi kokoši. Vse to bomo lahko izrabili za vzpostavljanje proizvodnih linij iz katerih bomo dobili moko, volno, jajca in mleko, to pa bomo lahko nato prodali in iz tega dobička nadgradili domači multikultivator.

Čakata nas dve različni mapi, ki se bosta geografsko hudo razlikovali. Bolj domača bo tista evropska, pokukali pa bomo lahko tudi na ameriško stran in se od bližje spoznali z njihovimi postopki kmetijstva.

Farming Simulator 23 izide 23. maja, za iOS in Android pa lahko že zdaj opravite predčasni registraciji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime