It’s Always Sunny in Philadelphia dobil napovednik za svojo že 16. sezono

V serijo It’s Always Sunny in Philadelphia je leta 2005 verjelo bolj malo ljudi, saj je komična serija prišla izpod rok dokaj neznanega tria, ki so ga sestavljali Glenn Howerton, Charlie Day in Rob McElhenney. Vendar pa je trojica brž pokazala svoj izjemni talent za pisanje črne komedije, ko pa se je ekipi pridružil še legendarni igralec Danny DeVito pa je serija samo še pridobila na prepoznavnosti in zdaj stopa že v svojo 16. sezono, ki je nedavno dobila svoj prvi napovednik.

Serija It’s Always Sunny in Philadelphia je dolgo bila znana po temu, da je bila praktično vsaka njena sezona odlična, a po vseh teh letih je tudi ta malce padla po kvaliteti navzdol. Oboževalci se strinjajo, da zadnji dve sezoni nista dosegali vrhuncev prejšnjih in zdelo se je, da je tudi originalni trio ustvarjalcev in igralcev pri ustvarjanju izgubil nekaj zanosa. A od 15. sezone dalje so spočeli svoj podcast in pri obujanju spominov je hitro postalo jasno, da so vsi zopet postali zagreti za delanje novih epizod, ravno zaradi tega pa napovednik 16. sezone presneto obeta.

Po zadnji sezoni, ko se je celotna ekipa odpravila na Irsko, so se očitno zopet vsi vrnili na stara tla znotraj okrepčevalnica Paddy’s Pub in čaka nas spet cel kup komičnih zapletov. Frank in Charlie bosta končno odprla Charlijeva skrivnostna vrata, hudo dobra novica pa je tudi to, da se vračajo nekateri stari obrazi, kot sta denimo mami od Charlija in Maca ter brata McPoyle, upamo pa, da se bo vmes nekje pojavil še iznakaženi Cricket. Čaka nas tudi nekaj presenečenj, saj se bosta v 16. sezoni pojavila igralca Bryan Cranston in Aaron Paul, ki ju poznamo iz serije Kriva pota, tule pa ju bo okoli v limuzini prevažal Charlie, a razlog za njegovo šofiranje še ni znan.

16. sezona je po tem napovedniku videti vzpodbudno, gledali pa jo bomo od 7. junija dalje – pri nas bo na voljo preko pretočnega servisa Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime