Fallout: New Vegas lahko zdaj dobite brezplačno

Igra Fallout: New Vegas upravičeno velja za eno najboljših RPG izkušenj vseh časov, čeprav se ji danes že malce poznajo leta. Zadeva je izšla leta 2010, pod njo pa se je podpisal razvijalec Obsidian Entertainment, ki v svojih vrstah šteje kar nekaj članov iz tiste ekipe, ki je spočela originalni dvojec iger Fallout. Za izdelavo New Vegasa so imeli na razpolago relativno malo časa, zato je bil končno produkt več kot desetletje nazaj poln hroščev, a danes je zadeva popravljena in teh težav nima več.

Trgovina Epic Games se je zdaj odločila ta igričarski dragulj ponuditi brezplačno in na vas je, da obiščete tole povezavo, si igro aktivirate in jo nato obdržite za večno, igralna izkušnja pa vam bo prinesla ure in ure postapokaliptične zabave. Tole je polna različica igre, saj boste v knjižnico prejeli verzijo Ultimate Edition, kar vam poleg osnovne kampanje prinese še štiri odlične DLC-je: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues in Lonesome Road. Ti dodatki dodajo povsem nove mape in še razširijo zgodbo in ni jih malo, ki te DLC-je označuje za najboljšo naknadno vsebino v zgodovini enoigralskih naslovov.

Fallout: New Vegas lahko samo zaženete in začnete z igranjem, a priporočljivo je, da si najprej namestite nekaj modov, ki izkušnjo igranja naredijo bolj moderno in odpravijo še nekaj tistih hroščev, ki so ostali tudi po tem, ko je Obsidian nehal izdelovati popravke. Večino modov lahko najdete na spletni strani Nexus, za novince pa je v bistvu najbolj priporočljiv skupek modov, znan pod imenom Viva New Vegas. Gre za dokaj enostaven seznam modifikacij, ki ni preveč obsežen in mu na uradni strani lahko zlahka sledite ter si tako pričarate izboljšano izkušnjo, pred nameščanjem vseh teh modov pa igro vsaj enkrat zaženite, da se ustvarijo vse potrebne datoteke za delovanje.

Ponudba je na voljo do 1. junija, nakar jo bo zamenjala nova skrivnostna igra. Igralci sicer že dolgo sanjajo o potencialnem nadaljevanju New Vegasa in pred kratkim nas je z nečim podražila tudi sama Bethesda, čeprav se kasneje iz tega ni izcimilo nič. Najbolj blizu potencialne predelave je mod Fallout 4 New Vegas, ki namerava celotno kampanjo preseliti v novejši pogon igre Fallout 4, a ta projekt je bržkone še leta oddaljen od finalne vrstice kode.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime