Najbolj ambiciozen mod za Dark Souls 3 septembra dobiva demo

O projektu Dark Souls: Archthrones smo že pisali večkrat in to upravičeno, saj gre morda za največji mod, ki je bil kdaj ustvarjen za franšizo iger Dark Souls. Na njem dela izkušena ekipa ustvarjalcev, ki je v preteklosti spočela nekaj najboljših modifikacij, zdaj pa se je združila pod eno streho in za nas pripravlja mod, ki je v bistvu povsem nova igra.

Archthrones namerava združiti igralne prijeme vseh treh Dark Soulsov, zraven pa pripeljati še nekaj prvin iger kot sta Sekiro: Shadows Die Twice in Bloodborne. Poleg povsem novih map, ki bodo zgrajene znotraj pogona Dark Souls 3, nas čakajo tudi novi nasprotniki in šefi, ki bodo počasne titanske kreature z močnimi udarci ali pa gibljivi nasprotniki, ki jih bomo z dvoročnimi meči bolj težko ujeli. Zadnji igralni posnetek, ki v dolžino meri 15 minut pokaže marsikaj zanimivega in glede na to, da razvijalec FromSoftware izdajo dodatka za Elden Ring bržkone načrtuje šele za naslednje leto, zna Archthrones vmes priskrbeti nekaj vmesne popestritve.

Archthrones si bo nekaj sposodil tudi iz igre Demon’s Souls. Za selitev med različnimi stopnjami bomo namreč uporabljali eno centralno sobo, ki se bo tu imenovala Nexus of Embers, ta pa nas bo nato teleportirala v razne svetove. Nad tem igralci sicer niso preveč navdušeni, saj je ena od glavnih privlačnosti iger Dark Souls povezovanje različnih stopenj, ki med sabo prehajajo organsko ali pa za njih odklepamo bližnjice, a morda je kaj takšnega bila preveč zahtevna naloga za mod, ki bo na koncu za igranje popolnoma brezplačen.

Mod še vedno nima datuma izida, a razvojna ekipa je včeraj na Twitterju objavila kratki video, ta pa je najavil demo verzijo, ki jo bomo lahko preigravali že od septembra dalje. Za igranje polnega moda si boste morali lastiti igro Dark Souls 3 in vse njene dodatke, ekipo razvijalcev pa lahko ta čas podprete na njihovem Patreonu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime