Elden Ring dobiva dodatek Shadow of the Erdtree

Leto po izidu zagotovo najbolj slavne igre znotraj leta 2022 je razvijalec FromSoftware vendarle napovedal prvo večjo razširitev za igro Elden Ring. DLC bo nosil ime Shadow of the Erdtree in o njem vemo samo to, da je trenutno v razvoju, uradni Twitter račun pa nas je podražil tudi s prvo sliko.

Na njej lahko vidimo igralca, ki sedi na konju Torrentu in je obkrožen z duhovi, v daljavi pa je izrisano drevo Erdtree iz katerega se cedi neka snov. Okolica je videti megleno in opuščeno, iz megle pa se dvigajo skoraj popolnoma zrušene stavbe, ki so nekoč prebivale pod senco Endtreeja.

FromSoftware ni želel ničesar dodatno razodeti, je pa ločen uradni japonski račun samega razvijalca potrdil, da bomo več informacij dobili kmalu, tako da se lahko že zdaj veselimo kakšnega dražilnika ali pa nemara celo datuma izida. Elden Ring je od izida sicer že prejel eno vsebinsko razširitev Colosseum, a ta je samo predstavila namensko areno za boje med igralci, medtem ko bo Shadow of the Erdtree prinesel tisto, česar si vsi želimo: novo mapo, poseljeno z zanimivimi nasprotniki in ogromnimi šefi, ki pod ritjo skrivajo kakšno bridko sabljico ali pa še bolj napreden urok.

Elden Ring ni lani samo pobral celega kupa nagrad, ampak je postal tudi najbolje prodajana igra izpod razvijalca FromSoftware. Ta je za igrin 1. rojstni dan razodel, da je v roke igralcev romalo več kot 20 milijonov kopij igre, kar je seveda več kot dober razlog za razvoj dodatne vsebine.

FromSoftware poleg tega dodatka dela še na novem delu serije Armored Core, ki pa ne bo ravno podobna “Souls” igram, ampak se bo držala uveljavljene formule te robotske franšize.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime