Hollow Knight prejel mod, ki je videti kot uraden DLC

Navdušenci nad igro Hollow Knight te dni dobro jedo, saj so po šestih letih čakanja končno dobili nekaj nove platformske vsebine. Ne, še vedno ni izšlo nadaljevanje Silksong, katerega je razvijalec Team Cherry napovedal leta 2019 in še vedno nima datuma izida, je pa ven pokukal ogromen mod Pale Court, ki je v razvoju že nekaj let, pri njem pa je sodelovala obsežna ekipa modderjev in oboževalcev, ki so se odločili sami sebi pričarati nekaj nove igričarske zabave.

Pale Court je ogromna razširitev, njena primarna naloga pa je igralcem ponuditi možnost spopada s petimi legendarnimi vitezi Hallownesta. Vendar pa mod s sabo ne prinaša samo naprednih šefovskih bojev, ki vsebujejo samosvoje mehanike in niso samo predelave že videnih spopadov, ampak tudi povsem nove stopnje, naloge in like, ki so jih podprli glasovni igralci.

Vse skupaj je res videti kot nek DLC za katerega bi si prostovoljni razvijalci zaslužili neko poplačilo, a seveda to ne bi bilo legalno. Glede na napovednik je novi razvijalec zadel estetiko podzemnega, z žuželkami naseljenega sveta, ki je prisrčen, a hkrati nosi mestoma žalostno, opuščeno noto nekoč velikega kraljestva.

Pale Court si lahko prenesete tule, boste pa za igranje potrebovali nameščeno originalno igro in upravljalnih modov Scarab. Na novo avanturo se ne odpravljajte nepripravljeni, saj so šefi izjemno zahtevni, zato je pametno, da v originalni kampanji malce nadgradite svojega junaka in ga tako pripravite za vse nove nevarnosti znotraj Pale Courta.

To ni edini večji mod, ki je letos izšel za Hollow Knight. Aprila smo pisali o projektu Hallownest Vocalized, ki vsaki žuželki doda svoje glasovno igranje, kar je bil za skupino prostovoljcev tudi ogromen podvig, zato se splača nekaj pozornosti nameniti tudi temu modu, ni pa še jasno, če sta oba med sabo kompatibilna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime