Nova Walking Dead serija dobila uradno ime

Še ena serija, ki se vrti okoli franšize Živi mrtveci, porečete? Tako je, AMC se namreč kar noče posloviti od likov, ki smo jih na televiziji gledali 11. sezon, zato so započeli cel kup ločenih projektov, ti pa sledijo zgodbam tistim najbolj pomembnim osebam iz originalne serije.

Te dni se trenutno predvaja prva sezona The Walking Dead: Dead City, ki v glavno vlogo postavi dvojec Maggie in Negana, jeseni pa med nas prihaja nova serija The Walking Dead: Daryl Dixon, ki bo za marsikoga najljubšega junaka Daryla poslal v raziskovanje post-apokaliptične Francije.

Če vam še to ni dovolj potem se boste zagotovo razveselili napovedi še ene dodatne serije, ki bo sledila likoma Michonne in Ricka – slednji je dolgo veljal za prvo ime Živih mrtvecev, a se je nato od snemanja poslovil v 9. sezoni. Ricka smo nazadnje gledali med požrtvovalnim razstreljevanjem mostu, ki je bil poln hodečih trupelc in njegovi kompanjoni so bili dolgo mnenja, da je med eksplozijo umrl. Vendar gledalci vemo, da ga je samo odpihnilo stran, nakar ga je pobral vojaški helikopter, ki je pripadal frakciji Civic Republic, zadnji kadri pa pokažejo Ricka, ki poskuša pobegniti iz Filadelfije, a mu namera spodleti.

Njegov ljubezenski interes Michonne po drugi strani izve, da je Rick še vedno živ, zato se poda za njegovo slednjo in parček se bo očitno zopet združil v novi seriji, ki je včeraj dobila uradno ime in logo, ta pa se glasi Rick & Michonne. Nič kaj preveč originalno, a tudi serija Daryl Dixon z imenom ni preveč izvirna in morda bo tako AMC poimenoval vse svoje nadaljnje serije, ki se bodo napajale pri izviru originalnih Živih mrtvecev.

Rick & Michonne še nima datuma izida, a glede na to, da Daryl Dixon izide v jeseni, verjetno lahko pričakujemo premiero nekje v 2024, saj bi drugače bilo preprosto preveč stvari na kupu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime