Prvi napovednik za 2. sezono The Wheel of Time obeta kvalitetnejšo serijo

Serija The Wheel of Time s svojo 1. sezono gledalcev ni ravno očarala. Epska fantazijska zgodba, ki jo je skozi 14 knjig skoraj do konca pripeljal pisatelj Robert Jordan vsebuje toliko vsebine, da je to kar težko pripeljati na ekran. Gledalci so se nato pritoževali nad samim izgledom serije, ki je imela bolj slabo kostumografijo, zgodba pa tudi ni bila takšna, da bi vas zakoličila pred televizorjem, dokler ne bi na mah pogledali vseh epizod.

Vendar pa je Amazon v izdelavo serije vložil ogromno denarcev, tako da nad njo ni nameraval kar takoj obupati. Vernon Sanders, šef Amazon Studiosa je že dve leti nazaj napovedal, da bo 2. sezona večja, bolj pogumna in še bolj obsežna. Glede na prvi napovednik se znajo njegove obljube celo uresničiti.

Napovednik za 2. sezono se v glavnem osredotoča na ljudstvo Seanchan, ki bo igralo glavno vlogo pri nadaljnjem razpletu dogodkov. Gre za pretkane ljudi, ki so leta nabirali moč, zdaj pa so preko svojih brutalnih bojevnikov pripravljeni na dogodek, ki ga sami imenujejo “the Return”, preko njega pa nameravajo zopet zavzeti vse dežele, ki so jih njega dni držali njihovi predniki.

2. sezona vsebuje tudi hudo zanimive kostume in vsaj ena scena bo hudo krvava. Še vedno bomo v glavnih vlogah spremljali junake, ki smo jih srečali v prejšnji sezoni serije, ti pa se bodo poleg večne nevarnosti, znane kot Dark One, zdaj morali spopasti še s Seanchani, ki radi ugrabljajo Aes Sedaije in jih izrabijo za svoje namene.

The Wheel of Time 2. sezona bo premiero doživela 1. septembra, tako kot prej pa jo bomo lahko spremljali preko pretočnega servisa Amazon Prime.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime