The Walking Dead: Daryl Dixon dobil prvi daljši napovednik

Hollywood te dni štrajka, zato smo veseli vsakega napovednika za serijo ali film, ki je bil dokončan pred stavko in bo zapolnil tisto ogromno praznino manjkajoče vsebine na televizorjih. Eden od teh bo tudi serija The Walking Dead: Daryl Dixon za katero smo že večkrat slišali in za njo dobili celo krajši dražilnik, AMC pa se je zdaj odločil na podariti prvi pravi napovednik, ki priljubljenega protagonista Daryla navrže na obale Francije.

Kako se je tip znašel tam sicer ni jasno, bomo pa to zagotovo izvedeli tekom epizod. Daryl se ne vda v usodo, ampak se peš odpravi raziskovati okolico, ki je bila, tako kot se je to zgodilo v ZDA, podvržena apokaliptičnim dogodkom, ki so jih povzročili tavajoči nemrtvi. Naš junak se kmalu zateče v naročje nekakšnega samostana, tam pa mu lokalne nune naročijo prvo večjo nalogo: spremljanje in ščitenje mladega dečka Laurenta, ki ima pred sabo neko svojo misijo, ta pa bo za sabo potegnila cel kup napadov zombijev in banditov.

Akcije tudi v tej seriji ne bo manjkalo in pridne nune so med apokaliptičnimi dogodki nabrale spodbudno shrambo orožja. Daryl se bo očitno še vedno največ zanašal na svoj priročni samostrel, ki lahko tarče odstreljuje od daleč in povsem prikrito, a vsake toliko bo treba zaropotati tudi z večjimi pokalicami, takrat pa se ne bo vršil ognjeni dež, ampak bodo bobniče presekale tudi večje eksplozije.

Daryl skozi napovednik ves čas govori v walkie-talkie, a ni še jasno komu. Iz njegovih pogovorov je jasno, da se želi vrniti na domačo celino in da želi sogovorniku dati vedeti, da če že umre, naj vsaj ta ve, da se je poskušal vrniti domov. Darylovo domotožje bi morala sprva ublažiti njegova dolgoletna kolegica Carol, a se je nato igralka Melissa McBride premislila glede vloge, vendar pa zadnje govorice pravijo, da naj bi se Carol vendarle pojavila v vsaj nekaterih epizodah.

The Walking Dead: Daryl Dixon bo premiero doživel 10. septembra in to bo letos tako že druga serija, ki spada v franšizo Živi mrtveci. Na pretočnem kanalu AMC+ si že lahko ogledamo The Walking Dead: Dead City, obe seriji pa že imata potrjeni 2. sezoni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime