Na splet ušla ura in pol igranja igre Assassin’s Creed Codename Jade

O Assassin’s Creed Jade smo enkrat že pisali in sicer na podoben način kot tale članek. Gre namreč za naslov, ki ga bomo lahko igrali izključno preko telefonov in tablic, nekdo pa se je udeležil zgodnjega testiranja in nato na spletu objavil nekaj zgodnjega igranja. In zdaj se je to zgodilo ponovno, le da tokrat igralni posnetek v dolžino meri kar uro in pol.

Igra Codename Jade bo izpolnila želje vseh tistih igralcev, ki si že dolgo želijo ugledati 3D Assasin’s Creed znotraj obdobja antične Kitajske. Čaka nas široka pokrajina, ki bo vključevala mesto Xianyang, v enem segmentu pa se bomo sprehajali po Kitajskem zidu in se na njem celo branili pred napadalci. Čeprav je tole povsem mobilna igra, ki jo bomo igrali na iOS in Android operacijskih sistemih je grafično zadeva videti presneto impresivna, Ubisoft pa se je za namene ustvarjanja povezal s kitajskim založnikom Tencentom in njihovim razvijalcem Level Infinite.

Zaradi tega partnerstva bo igra Codename Jade malce drugačna od drugih naslovov. Tokrat bomo denimo ustvarili povsem svoj lik in ne bomo okoli vodili nekega morilca, ki že ima vzpostavljeno zgodovino. Prav tako bo Codename Jade povsem brezplačen naslov, tako da lahko v njem pričakujete celo goro mikrotransakcij, a upanje ostaja, da bomo lahko vsaj štorijo v celoti odigrali, brez da bi nam bile na pot postavljene umetne ovire, ki bi jih lahko odklenili samo preko kreditne kartice.

Nov igralni posnetek pokaže marsikaj zanimivega in v enem delu se nam na avanturi pridruži tudi stara znanka Kassandra, ki smo jo videli v igri Assassin’s Creed Odyssey, kasneje pa je skočila tudi v Valhallo. Grafično in igralno se Codename Jade ne razlikuje preveč od Odysseyja, kar je za nekatere zagotovo razočaranje, a po drugi strani je impresivno, da telefoni in tablice sploh lahko pričarajo takšno grafično podobo.

Assassin’s Creed Codename Jade je eden od mnogih Assassin’s Creedov na katerih trenutno dela Ubisoft, a tako kot večina napovedanih projektov še vedno nima datuma izida. Še najbližje je Mirage, ki ga bomo igrali od 12. oktobra dalje, to pa bo precej manjši naslov od tistih glavnih poglavij, ki nam dostavijo stotine ur vsebine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime