Outcast 2 v novem igralnem napovedniku predstavil barvit svet

Originalni Outcast danes šteje častitljivo starost 24 let in po dveh desetletjih čakanja nas je presenetilo dejstvo, da dejansko prihaja nadaljevanje. Tega bo spočel založnik THQ Nordic, čigar hobi je obujanje antičnih licenc in delanje njegovih nadaljevanj. Na tak način nameravajo obuditi originalni Gothic in celo Titan Quest 2 bo dobil svoje drugo poglavje, medtem ko se bo novi Outcast uradno imenoval Outcast: A New Beginning.

Tega dela originalni studio Appeal Studios za katerega me res preseneča, da še vedno živi, saj od izida originalnega Outcasta niso ustvarili ničesar omembe vrednega. A New Beginning bo sledil stopinjam svojega predhodnika, tako da bo v glavni vlogi zopet nastopal bivši ameriški Tjulenj, s frajerskim imenom Cutter Slade, ki se bo znašel na tujem planetu Adelpha, tam pa bo miroljubnim Talanom poskušal pomagati odbiti napad robotskih napadalcev.

Zadeva se sliši malce podobna Avatarju in to ne samo v tem pogledu. Adelpha je namreč barvit svet, ki ga bomo lahko prečkali peš ali pa s pomočjo miroljubnih živali, ki nam bodo služila kot nekakšna prevozna sredstva. Na splošno gledano nam bo Outcast: A New Beginning poskušal približati zgodbo v kateri bodo ljudje oziroma Talani živeti v sožitju z naravno, takšno partnerstvo pa bo Cutterju najprej tuje, a se bo kmalu tudi sam navadil na to tihožitje.

Preden pa bo prišlo do tega bo treba zavihteti orožje, ki bo tule eno, a bo nosila več različnih vtičnikov, tako da boste lahko pokalico smrti instantno spremenili iz pištole v puško ali snajperico. V pomoč nam bo tudi raketni nahrbtnik, ki nas bo lahko dvignil visoko v zrak, prav pa nam bo prišel tudi med strelskimi obračuni. Letanje in pokanje je videti nekam leseno in sumljivo spominja na tisto iz igre ELEX 2, ki si jo prav tako lasti THQ Nordic.

Outcast: A New Beginning naj bi v enem preigravanju zahteval nekje 35 ur, zaenkrat pa datum izida ostaja neznanka, a kot vedno si lahko igro na Steamu že zdaj dodate pod seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime