Cyberpunk 2077 predstavil posodobitev 2.0, ki bo zares zajetna

Skoraj tri leta po izidu bo očitno Cyberpunk 2077 končno prišel do tistega stanja, ki ga je v vseh napovednikih pred izidom obljubljal za originalno igro. Razvijalec CD Projekt RED je včeraj izdal nov napovednik, ki sicer pokaže nekaj utrinkov iz prihajajoče razširitve Phantom Liberty, a večina videa je namenjena predstavitvi težko pričakovane posodobitve 2.0, ki bo po številu popravkov in novih igralnih elementih največja doslej.

CDPR je dodobra premešal veščine in dodal kar nekaj novih sposobnosti, ki jih do sedaj še nismo videli. Vsi tisti, ki ste od vedno stavili na bojevanje od blizu, boste pozdravili veščino, ki zna preko katane samodejno odbijati strelivo, k temu pa je bila dodana tudi sposobnost s katero boste lahko sovražnika prijeli in ga dobesedno zalučali v obraz drugih grdavžev. Veliko več bo tudi krvavih usmrtitev, saj boste rezali vratove kot za stavo, poskrbljeno pa bo tudi za hitrejše premikanje kar bo prišlo prav tistim, ki se zanašajo na orožje Mantis, saj se boste lahko zdaj praktično prežarčili do vaše izbrane tarče.

Poleg novih veščin in višje meje izkustvene stopnje se bodo spremembe zgodile tudi na cesti. Dobili bomo novo zalogo vozil, ki nam zdaj ne bodo služila samo za prevažanje, ampak bodo na sebi nosila tudi impresivno orožarno. To bo nujno potrebno, saj bodo sovražniki zdaj bolj agresivni, policija pa je zdaj postala legitimna grožnja, saj nas bodo oklepljeni kombiji poskušali izriniti iz ceste, postavljali pa nam bodo celo barikade. Teh stvari se bomo lahko rešili bodisi preko hekanja vozil, v zasede pa bomo lahko izstrelili kup raket, ki bodo poskrbele za impresiven ognjemet. Preveč poredni ne smemo biti, saj bo sistem policije sledil tistemu iz GTA-jev, tako da bodo naši zasledovalci čedalje bolj agresivni, v končni stopnji pa se bo nad nas spustil celo poseben odred Max Tac, ki smo ga v originalni kampanji videli samo v skriptiranih dogodkih.

Poleg teh sprememb igralne formule nas čaka tudi več kot 100 novih orožij in kosov oblačil, seveda pa ne smemo pozabiti na dodatek Phantom Liberty, ki nas bo preselil na povsem nov del mape Dogtown, kjer se bo odvila nova zgodba, ki bo vsebovala tudi stare obraze tipa Johnny Silverhand.

Skratka nova posodobitev 2.0 je tako ogromna, da se vam v bistvu splača začeti igranje povsem na novo. Žal se zdi, da se bomo s posodobitvijo lahko pozabavali šele ob izidu dodatka Phantom Liberty, kar pa se bo zgodilo 26. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime