Otvoritveni večer Gamescoma prekinjen iz strani nadležnega gledalca

Geoff Keighley je ime, ki ga srečamo na praktično vsaki večji igričarski prireditvi. Je ustanovitelj vsakoletne podelitve nagrad The Game Awards, hkrati pa vodi festival Summer Game Fest in je tisti, ki je vodil včerajšnji otvoritveni večer Opening Night Live iz sejma Gamescom. Žal pa ima Geoff to smolo, da je njegove nastope in prireditve žal dvakrat v zadnjem letu prekinil nek nadležen gledalec, zato je včerajšnji začetek Gamescoma s sabo prinesel grenak priokus.

Vpad na oder se je zgodil že praktično takoj na začetku šova. Ravno se je zaključil klavirski nastop skladatelja igre Starfield, nakar se je Geoff začel hvaliti, da je tudi sam, skupaj z nekaterimi opisovalci, že dobil dostop do igre in je sredi preigravanja, nakar sta na oder skočila dva nenapovedana gledalca. Oba sta začela vzklikati o igri GTA 6 in da bi to rad igral Bill Clinton, kar je seveda referenca na odrski napad iz podelitve The Game Awards, ko se je nekdo prismukal na oder ravno ob sprejetju nagrade za igro leta in začel mikrofon govoričiti bizarne opazke glede Billa Clintona.

Vidno razočarani Geoff je s kislim nasmeškom par sekund spremljal dogajanje, nakar so vsiljivca iz odra odstranili varnostniki. Geoff je nato dodal, da je res žalostno, kako takšni napadalci prekinejo takšne posebne trenutke, ki so namenjeni proslavljanju iger, vendar pa tempa ni izgubil in je nato hitro napovedal svojega prvega gosta Todda Howarda.

Enega od napadalcev smo srečali že prej. V bistvu smo o njem samo na naši strani spočeli že dva članka: zadnjega od njiju samo dan pred Gamescomom, ko se je vsiljivec zrinil na oder pogovorne nogometne oddaje Doppelpass in tudi tam je vzklikal o igri GTA 6. Očitno želi tip na takšen način priti do neke slave, vendar mu to do sedaj še ni uspelo, saj kljub trem vpadom še vedno ne vemo njegovega imena, niti nas to kaj posebej ne zanima.

Bo pa Geoff, hočeš nočeš, moral poskrbeti za malce boljšo varnost teh dogodkov, saj očitno vsiljivci dobivajo posnemovalce in samo vprašanje časa je, da bo enkrat na oder stopil nekdo, ki zna biti malce bolj nasilen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime