Grim Dawn naslednje leto dobiva nov dodatek

Razvijalec Crate Entertainment je v zadnjem letu v zraku zavohal veter sprememb. Po izidu igre Diablo 4 je veliko oči nase preusmeril Path of Exile 2, nakar je temu sledila še najava igre Titan Quest 2. Zdi se, da je žanr akcijskih RPG-jev, ki se vrti okoli pobijanja tisočerih zveri, medtem ko igralci nabirajo višje stopnje in boljšo opremo, znova nenadoma oživel, Crate Entertainment pa vsega tega ni pričakoval. Ekipa namreč te dni ustvarja igro Farthest Frontier, nekakšno preživetveno strategijo, ki sicer na Steamu nosi visoke ocene, a po drugi strani je to razvijalec, ki je leta 2016 spočel odlični akcijski RPG Grim Dawn, ki bi zdaj ob najavi potencialnega nadaljevanja nase privlekel lep delež igralcev.

Crate Entertainment se je zato odločil za drugo najboljšo stvar in sicer je najavil razvoj povsem novega dodatka za sedem let stari Grim Dawn, ki bo nosil ime Fangs of Asterkarn.

Razširitev bo s sabo prinesla zajeten kup nove vsebine. Skočili bomo lahko v povsem novo regijo Asterkarn, kjer bo moč spremljati novo štorijo, poigrali pa se bomo lahko tudi z 10. igralnim razredom Berskerji, ti pa se lahko med igranjem pretvorijo v različne pošasti in živali, medtem ko se bodo v humanoidni obliki zanašali na vihtenje dveh orožij hkrati.

grim dawn

Poleg tega bo Fangs of Asterkarn s sabo prinesel novo višjo težavnost, imenovano Ascendant, nove šefe v že obstoječih regijah, zajeten kup novih temnic, dve novi frakciji in seveda cel kup novih oklepov in orožij. Crate Entertainment bo poskrbel za prenovo že obstoječe vsebine, ki je sestavljena iz osnovne kampanje, dodatka Ashes of Malmouth iz leta 2017 in razširitve Forgotten Gods iz leta 2019. Kdaj bo posodobitev 1.2 postala na voljo še ni znano, se pa bo to zagotovo zgodilo pred izidom dodatka Fangs of Asterkarn, ki ga bomo igrali enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime