Ubisoft najavil The Division 3

Človek bi si mislil, da je franšiza The Division dovolj velika, da bi si najava tretjega dela zaslužila kakšen večji napovednik ali pa prav ločeno, posebej rezervirano predstavitev. Vendar pa je Ubisoft zadevo napovedal preko enega stavka na svoji spletni strani in zadeve nihče ne bi sploh sprva opazil, če se ne bi spravil v bolj podrobno branje teksta.

V bistvu novica sploh ni bila namenjena tej igri, ampak je bila spisana za Juliana Gerightyja, ki bo postal izvršni producent franšize The Division. Julian ima trenutno polne roke dela z izdelavo igre Star Wars Outlaws, a ko bo razvoj te zaključen, ga čakajo druge obveznosti, kot je nadzor nadaljnje vsebine za The Division 2 ter budno pregledovanje razvoja brezplačnega The Division Heartlanda in mobilne igre The Division Resurgence. Skladno s temi naštetimi igrami bo moral Julian poskrbeti za razvoj igre The Division 3, ki bo prav tako nastala pod taktirko studia Massive Entertainment, ki ima te dni polne roke dela, saj poleg Star Wars naslova dela tudi na igri Avatar: Frontiers of Pandora.

Massive je šele zdaj začel rekrutirati delavce za razvoj tretjega dela, tako da je ta še leta stran, vendar pa bodo pristaši franšize veseli že tega, da je ta sploh v izdelavi. Usoda The Divisiona je bila namreč dolgo dvomljiva, saj drugi del iz leta 2019 ni ponovil uspeha prvenca, razširitev zanj pa je bila tako slabo sprejeta, da je nekaj časa na Metacriticu sedela na dnu lestvice z ocenami.

A kasneje so se Francozi premislili in odobrili delo na ločenih projektih, ponovno pa je bil zagnan tudi proizvodni trak drugega dela, ki še vedno prejema svežo vsebino. Priznati moram, da tudi sam še vedno vsako zimo vsaj enkrat zaženem prvi del, saj je zasneženi New York perfektna okolica, ki bi jo rad podoživel v zimskih časih.

The Division 3 je tako še daleč stran, a že naslednje leto nas bo zabaval Heartland, ki pa bolj točnega datuma izida zaenkrat nima.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime