Amazon Prime ta mesec brezplačno nudi igro Ghostwire: Tokyo

Mi smo se med preigravanjem igre Ghostwire: Tokyo kar pošteno zabavali, čeprav dober del interneta z nami takrat ni delil mnenja, da je tole kvaliteten naslov. Razvijalec Tango Gameworks je dostavil dokaj unikaten sprehod skozi zasenčene ulice mesta Tokio, ki so ga napadale demonske sile, naš junak Akito pa je bil edini, ki je lahko stvari razrešil, saj ga je obsedel dobrih duh KK, ki mu je podaril posebne moči za borbo proti zares srhljivim nasprotnikom.

Ghostwire ni mojstrovina, a zna pričarati dokaj turobno atmosfero, Tokia v takšni luči pa znotraj videoiger še nismo doživeli. Čeprav o kakšnih prodajnih rekordih pri izidu ni bilo na spregled, je Tango Gameworks za naslov vseeno spočel eno večjo posodobitev Spider’s Thread, ta pa je poleg popravkov prinesla tudi nekaj sprememb glede igralne formule, tako da so imeli veterani lep izgovor, da se spravijo v še eno preigravanje kampanje.

Skratka, za Ghostwire se je mnenje igralcev sčasoma obrnilo na pozitivno noto, zato je dobrodošla poteza Amazona, ki je ravno ta naslov uvrstil v tomesečno ponudbo iger, ki jih dobite zraven naročnine Amazon Prime. Ponudba je na voljo vse do 2. novembra in jo lahko prevzamete tule, aktivacija pa vam bo prinesla ključ do igre, ki ga nato aktivirate na platformi Epic Games.

Bomo za Ghostwire kdaj dobili nadaljevanje? Tango Gameworks se je v sredini septembra pohvalil, da je ulice Tokia obiskalo že 6 milijonov igralcev, kar ni slab rezultat. Založnik Microsoft, ki se mu je nedavno pripetila nezgoda, da je na splet poslal tono zaupnih podatkov, je v enem obdobju načrtoval nadaljevanje Ghostwire: Tokyo 2, a kdo ve, če ti načrti zdaj še držijo in če ni zadnji Tangov naslov Hi-Fi Rush morda založniku dal idejo, da razvijalcu raje naloži nalogo razvoja Hi-Fi Rush 2 ali pa si je Tango preko njega izboril pravico za delo na tretjem delu franšize The Evil Within.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime