Elden Ring DLC naj bi izšel februarja 2024

Letošnji februar je razveselil vse oboževalce studia FromSoftware, saj je ta priznani japonski razvijalec takrat najavil prvo razširitev za igro Elden Ring, ki je izšla leto pred tem in v 2022 pobrala cel kup nagrad – med drugim je prevzela tudi lovoriko za najboljšo igro leta.

Dodatek Shadow of Erdtree ob najavi ni postregel s praktično nobenimi informacijami: dobili smo uradno ime razširitve in eno samcato sliko, ki pa je vseeno bila dovolj, da je sprožila cel kup debat in teorij glede svojega pomena in kam točno nas bo odpeljala sveža razširitev.

FromSoftware od takrat ni izustil ničesar novega, YouTuber Ziostorm pa se je nedavno dokopal informacij iz strani nepreverjenih virov, ki naj bi nakazovale prvo večjo prestavitev in celo datum izida.

Shadow of the Erdtree naj bi svoj prvi pravi napovednik pokazal na letošnji podelitvi nagrad The Game Awards, ki se bo odvila 7. decembra, poleg videa pa naj bi dobili še datum izida, ki naj bi se nato zgodil 5. februarja 2024. To so kar konkretne informacije, ki pa jih je treba vzeti z dobro merico soli, saj tudi Ziostorm ni preveč prepričan v svoje vire, a da ima v njih dovolj zaupanja, da je njihove besede delil z javnostjo.

Predstavitev dodatka na The Game Awards bi bila sicer logična. FromSoftware se namreč izredno dobro razume z vodjo te prireditve Geoffom Keighleyjem, saj je Elden Ring svoj prvi igralni napovednik pokazal ravno na njegovem festivalu Summer Game Fest, medtem ko je bil njihov zadnji naslov Armored Core 6 razkrit ravno na lanskoletni podelitvi The Game Awards. Da je nekaj morda na tem je namignil tudi Geoff, ki je konec septembra obiskal pisarne FromSoftwara in morda je tam padla kakšna kupčija. Ziostorm je v svoji objavi na X-u dodal, da je te informacije glede izida prejel še preden je Geoff najavil svoj obisk japonskih kolegov.

Medtem ko čakamo na kakšno pravo razkritje pa se lahko zabavamo v lepi dozi soulslike izkušenj, ki so nam jih dostavili drugi razvijalci. Remnant 2 se še vedno čuti svež, Lies of P pa je prav tako dostavil kvalitetno igralno izkušnjo, že za jutri, 12. oktobra, pa je načrtovan izid novega naslova Lords of the Fallen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime