Mladi Sheldon se bo zaključil s svojo 7. sezono, ki bo tudi malce krajša

Je res minilo že šest let odkar se je na naših televizijskih zaslonih pojavila prva epizoda serije Mladi Sheldon? Ura res neusmiljeno teče dalje, saj se je Mladi Sheldon resda rodil leta 2017 in je že od začetka pritegnil pozornost vseh tistih gledalcev, ki so prej uživali v seriji Veliki pokovci. Mladi Sheldon se namreč vrti okoli priljubljenega lika Sheldona Cooperja in tu lahko spoznamo njegove korenine in njegovo družino, za katero smo v originalu večkrat slišali, a razen Sheldonove mame pred kamere ostali člani niso stopili.

Percepcija časa pa je tule malce drugačna, saj bi kdo pomislil, da se je mladi Sheldon začel po koncu originalne serije, a temu ni tako. Veliki pokovci so nas namreč zabavali kar 12 sezon, tako da se je finalna epizoda zgodila leta 2019, Mladi Sheldon pa je do takrat spočel že 2 sezoni.

Naslednje leto pa se bo zaključila tudi njegova zgodba. Spletna stran Hollywood Reporter namreč poroča, da je Warner Bros. Television sporočil, da bo prihajajoča 7. sezona serija hkrati tudi njena zadnja. Nova sezona bo premiero doživela 15. februarja 2024 in bo tudi malce krajša od prejšnjih, saj bo na sporedu samo 14 epizod, medtem ko so prejšnja poglavja dostavila 22 epizod. Bo pa zaključna epizoda daljša, saj bo trajala eno uro, ugledali pa jo bomo 16. maja.

Serija Mladi Sheldon se je najprej zdela kot poceni poteza Warner Brosa, ki je želel na račun Sheldona nekaj hitro zaslužiti. Vendar pa je stvar dejansko kvalitetna, saj je tudi tule za produkcijo poskrbel Chuck Lorre, dobro delo pa so opravili tudi igralci. Vlogo mlajšega Sheldona je prevzel Iain Armitage, medtem ko je Jim Parsons, ki je v Velikih pokovcih igral odraslo verzijo, pridodal svoj glas za občasno naracijo. Vlogo njegove mame Mary Cooper je prevzela Zoe Perry, ki je v resničnem svetu v bistvu hčerka igralke Laurie Metcalf – slednja je v originalni seriji odigrala enako vlogo. Omeniti je treba še očeta Lanca Barberja, ki smo ga prej spoznali v odbiti seriji It’s Always Sunny in Philadelphia, kjer je nastopal kot vedno odbiti in zadrogirani Bill Ponderosa.

Čeprav se Mladi Sheldon poslavlja, s tem še ne bo konec avantur znotraj sveta Velikih pokovcev. Chuck Lorre je namreč aprila uradno napovedal še eno ločeno serijo, ki jo bomo ravno tako gledali na pretočnem servisu HBO Max, a podrobnosti glede te zaenkrat še niso znane.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Ja, tudi jaz sem jo pred kratkim začel gledati, ker sem cel čas mislil, da je zagotovo brezvezna … ampak ko sem prvo epizodo pogledal, sem moral še drugo, tretjo, itd … Ampak veliki pokovci so pa itak najboljši.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime