Poredni medvedek Ted dobiva naslednje leto čisto svojo serijo

Originalna Ted je danes star že 11 let in čeprav nekaterim ni bil všeč črni humor Setha MacFarlana, ki je najbolj znan po svoji risani seriji Family Guy, je bila stvar vseeno gromozanska uspešnica, ki je nato leta 2015 pripeljala tudi do drugega filma Ted 2, ta pa žal ni bil tako dobro sprejet, saj so so očitno zaradi memov v treh letih od originala vsi prenažrli podobe porednega plišastega medveda, ki pa lahko govori, preklinja in se zapija, zaradi česar ni tipična otroška igračka.

Pretočni servis Peacock je zdaj mnenja, da je preteklo dovolj časa, da se Ted zopet vrne v naša življenja, zato je preko kratkega dražilnika napovedal njegove nove avanture, ki se vračajo v obliki serije.

Prva sezona bo s sabo prinesla sedem epizod, dogajanje pa se bo vrnilo nazaj v leto 1993. Ted je bil sicer takrat nekako enake velikosti, čeprav nam napovednik namigne, da je bil pliško takrat bolj optimističen glede prihodnosti. Ted bo spremljal odraščanje Johna Bennetta, ki ga je v filmih odigral Mark Wahlberg, v podobi 16-letnika pa bo njegovo vlogo prevzel igralec Max Burkholder, medtem ko bo vlogo mame Susan prevzela Alanna Ubach, ki smo jo gledali v seriji Euphoria, očeta pa bo odigral Scott Grimes, ki je svoje talente pokazal v seriji The Orville. Druščini se bo v vlogi sestre Blaire pridružila igralka Giorgia Whigham, ki je najbolj znana po nastopu v seriji 13 Reasons Why.

Vrača se tudi Seth MacFarlane, ki bo zopet svoje glasilke posodil Tedu, pri seriji pa bo sodeloval tudi kot njen soustvarjalec, izvršni producent, režiser in pisec scenarija. Skratka Seth bo tule precej bolj prisoten kot pa pri Family Guyu, kjer že dolgo pride samo uglasiti tiste najbolj pomembne like, medtem ko scenarij in režijo prepusti drugim.

Ted bo premiero doživel 11. januarja 2024 in to samo na pretočnem servisu Peacock. Ta pri nas sicer ni na voljo, je pa do njegove delne vsebine možno dostopati preko servisa SkyShowTime. Če bo ta vključevala tudi novo Ted serijo zaenkrat še ni znano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime