Fallout televizijska serija pokazala prve uradne slike

Da bo franšiza Fallout kmalu doživela tudi prehod na televizijske ekrane se ve že dolgo, saj so se kmalu po najavi na spletu razširile nezakonito vzete slike iz prizorišča snemanja, nakar je tudi sam založnik Bethesda za zaprtimi vrati pokazal prvi dražilnik, ki je nato prav tako našel svojo pot na splet, a je bil na račun tega, da je zadevo nekdo posnel preko telefona, dokaj nizke kakovosti.

Po zaslugi spletne strani Vanity Fair pa smo zdaj končno postali priča prvim uradnim slikam visoke ločljivosti, kar je tako postal prvi pravi vpogled v to serijo, ki jo Bethesda dela v partnerstvu z Amazonom in bo zato izšla ekskluzivno na pretočnem servisu Amazon Prime.

Največ slik si je prislužila igralka Ella Purnell, ki bo v seriji nastopila v vlogi Lucy in to bo očitno naša glavna junakinja, ki bo izstopila iz podzemnega Vaulta in se bo nato morala soočiti s kruto realnostjo post-apokaliptične Amerike. Zgodba bo tako vsaj približno sledila tisti, ki smo jo izkusili skozi več Fallout iger, za produkcijo pa bosta skrbela Todd Howard in Jonathan Nolan, ki se je v svetu televizije že preizkusil preko serije Westworld.

Serija bo tako s sabo prinesla izkušeno ekipo, ki bo želela ohraniti duh Fallouta: torej temačno pripoved, ki pa bo vsebovala tudi nekaj humorja in nasilja. Todd je v intervjuju povedal, da je steklo veliko pogovorov na temo uravnoteženja vseh teh štorijalnih primesi, ki so ključnega pomena za grajenje privlačne zgodbe.

Veliko vlogo bodo igrali tudi vojaki znotraj ceha The Brotherhood of Steel, ki so s svojimi ogromnimi oklepi Power Armor skozi leta postali zaščitni znak te franšize. Na eni sliki lahko vidimo ogromnega vojaka, ki ga spremlja mali paž Maximus, tega pa bo odigral Aaron Moten.

Umanjkali ne bodo niti zombijaški ghouli, ki so imeli to nesrečo, da so se sončili v soju jedrskih bomb, zaradi česar se jim je dobesedno stopila koža. V vlogi enega od njih bo nastopil popularni igralec Walton Goggins, ki je bil res rojen za to vlogo, čeprav je maska v seriji videti nekoliko čudna. Ghouli bi morali biti zares nagnusni, a tule je Waltonov lik videti povsem plastično in edina res groteskna stvar je barva njegove kože in dejstvo, da so mu odsekali nos.

Malce več bomo znali povedati, ko bomo ugledali prvi napovednik, ki pa bo izšel kdo ve kdaj. Premiera serije je medtem začrtana za 12. aprila 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime