Naročniki Netflixa naslednji mesec dobivate trilogijo iger GTA The Trilogy – Definitive Edition

Netflix nadaljuje z bogatitvijo svojega kataloga iger do katerega dobijo dostop vsi tisti, ki posedujejo trenutno aktivno mesečno naročnino. Zadnje poročilo sicer pravi, da zelo majhen delež ljudi storitev igranja iger dejansko tudi uporablja, vendar Netflix v tej smeri očitno vidi nek smisel in dobiček, zato je včeraj najavil, da bo naslednji mesec v svoj katalog vključil tudi serijo Grand Theft Auto.

Specifično se gre za neslavni paket predelav GTA The Trilogy – Definitive Edition, ki je izšel leta 2021 in je instantno postal osovražen. Razvijalec Rockstar se namreč z njim preveč ubadal, zato je delo zaupal zunanjemu studiu, ta pa je nato vsem teksturam dvignil ločljivost preko algoritmov umetne inteligence, zaradi neizkušenosti in slabega proračuna pa je stvar kazala še cel kup drugih minusov – od hroščev, zatikanj in bizarnega dežja, ki je bil v igri prisoten v obliki bizarnega filtra.

No, trojica predelanih iger GTA 3, GTA: Vice City in GTA: San Andreas je od takrat pridobila kar nekaj posodobitev, tako da je danes dejansko priporočljiva za igranje, v takšni obliki pa zdaj prihaja tudi na Netflix. Tako kot vse prejšnje Netflixove igre boste tudi GTA The Trilogy lahko igrali samo preko telefonov in tablic, ki podpirajo operacijska sistema Android in iOS, igranje pa bo mogoče preko Netflixove aplikacije, vsako od teh iger pa bomo lahko prenesli tudi ločeno znotraj trgovin izbranega ekosistema.

Zgodnje GTA igre niso imele preveč zakompliciranega nadzora, zato bi moral biti prenos nadzorne sheme na telefone in tablice dokaj enostaven, čeprav zadeve zaenkrat še nismo videli v akciji.

Trojica GTA-jev bo za preigravanje postala na voljo 14. decembra letos. Najava prenosa teh iger je sicer prišla v idealnem času: Rockstar nam namerava v začetku decembra končno ponuditi prvi pravi vpogled v GTA 6, tako da se bo cel mesec govorilo samo o tej franšizi, kar bo Netflix premeteno izkoristil za svoje namene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime