GTA 6 bo svoj prvi napovednik pokazal 5. decembra

Razvijalec Rockstar bo očitno obdržal svojo obljubo in po napovedi, da bomo v začetku decembra dobili prvi pravi napovednik za igro GTA 6 so zdaj uradno potrdili točen datum in čas tega težko pričakovanega napovednika in ta se bo svetovni javnosti pokazal že v torek, 5. decembra ob 15.00 po našem času.

Reči, da je tole ena najbolj pričakovanih iger bi bilo podcenjevanje, saj lahko brez kakšnega pomisleka izjavimo, da je GTA 6 verjetno najbolj težko pričakovan naslov zadnjih desetih let – vsaj to velja za masovno igričarsko publiko, ki zdaj že več kot desetletje čaka na nadaljevanje igre GTA 5. GTA 6 je tako velika najava, da naravnost zaseči ostale gigante igričarske industrije in čeprav so igre The Witcher 4 in Stalker 2 veliki projekti, ki v napovednikih hitro naberejo tisoče in tisoče ogledov, je GTA 6 še vedno v svoji ligi in morda bi mu leta nazaj lahko konkuriral samo Valve s tretjim delom serije Half-Life.

Seveda je zaenkrat močno varovana skrivnost, kaj bo ta napovednik vseboval in v kakšno zgodbo bomo tokrat sploh skočili. Že dolgo sicer krožijo govorice, da se bo GTA 6 spet vrnil v obdobje osemdesetih in da bomo gledali v nekakšno predelavo oziroma nadaljevanje igre Vice City in slika ob najavi nekako potrjuje to tezo, saj vidimo palme in žive barve, oboje pa sta bili značilnosti igre Vice City. Prav tako najava omenja, da je tole šele 1. napovednik in morda dobimo še enega nekaj dni za njim, saj se bo 8. decembra odvila podelitev nagrad The Game Awards, ki bo nase prav tako privlekla ogromno oči.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime