Xbox za letošnjo podelitev nagrad The Game Awards pripravlja “velike najave”

Podelitev nagrad The Game Awards se nam hitro približuje in igralci zdaj na uradni strani že volijo za svoje najbolj priljubljene naslove letošnjika, med njimi pa po zadnjih informacijah vodi Baldur’s Gate 3, sledi mu Cyberpunk 2077 in njegov dodatek Phantom Liberty, na tretjem mestu pa je zaenkrat zakoličena The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Vendar pa je podelitev nagrad samo en del te izkušnje, saj je to še zadnji večji dogodek na katerem lahko založniki in razvijalci predstavijo svoje izdelke in nas tako pripravijo na novo leto zabave.

Lani je na tem področju manjkal Microsoft, čigar prisotnost na podelitvi nagrad je bila bolj revna, saj niso imeli za najaviti praktično ničesar, niti se njihovi izdelki niso potegovali za tiste najbolj mične nagrade. Vendar pa je vmes veliko spremenilo, saj je nakup založnika Activisiona končno bil odobren in zdaj ima Microsoft pod sabo veliko več studiev in licenc, ki samo čakajo na uradno razkritje.

Na letošnji podelitvi bo tako Microsoft močno bolj prisoten, kar so tudi podelili preko e-pošte, ki so jo včeraj prejeli vsi tisti, ki so registrirani na njihovi strani Xbox Live. Sporočilo nas vabi na ogled podelitve The Game Awards, ki bo vsebovalo tudi “večje najave in novice” iz sveta Xboxa.

xbox

Sliši se vznemirljivo in Microsoft vsekakor ima dovolj zaloge nerazkritih naslovov, da bi lahko samo preko njih gledali eno uro napovednikov. Še vedno čakamo na pravi igralni posnetek igre Fable, potem je tu dolgo odsotni State of Decay 3, težko pričakovani STALKER 2, nove vpoglede pa bi lahko dobili tudi v igri kot so Hellblade 2 in Avowed.

Da sploh ne omenjamo razvijalcev, ki sploh še niso razkrili na čem točno trenutno delajo. Lepo bi recimo bilo dobiti vpogled v prihodnost franšiz Gears of War in Halo, morda pa se pojavijo tudi kakšne novice o predelavah, med katerimi že dolgo kroži govorica o nadgrajeni verziji igre The Elder Scrolls: Oblivion.

Microsoft ima letos v bobnu tudi nekaj iger, ki se potegujejo za različne nagrade: največ nominacij je pobrala igra Hi-Fi Rush, med nominiranci pa najdemo tudi igri Forza Motorsport in Starfield.

Podelitev The Game Awards 2023 se bo začela 8. decembra in sicer ob 1:30 zjutraj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime