V soboto vabljeni na ogled napetega finala iz igre Counter-Strike 2!

Pretekli vikend so se odvile sila napete kvalifikacije iz Gaming terminal turnirja igre Counter-Strike 2, ki smo ga spočeli v navezi s popularno trgovino Mimovrste in ga nameravamo zdaj spektakularno zaključiti znotraj njihove trgovine v Ljubljani – tako kot smo to naredili že za vse pretekla tekmovanja.

Rezultate kvalifikacij si lahko ogledate na sledeči povezavi in moramo reči, da smo od tako popularne igre kot je CS2, ki po številu igralcev zaseda najvišje mesto in dnevno nabere tudi do milijon igralcev, pričakovali malce večje udeležbo. Ta sicer ni bila slaba, saj se je turnirja udeležilo 12 ekip, kar na koncu znese 60 ljudi, a vseeno smo zaradi dejstva, da je Valve samo nekaj mesecev nazaj splavil prenovljeni Counter-Strike in da so množično čakali na beta testiranja, pričakovali malce večji naval. Očitno Counter-Strike 2, kljub svetovni popularnosti, v Sloveniji ni tako priljubljen in se po naših izkušnjah uvršča za igre kot sta Fornite in Valorant.

counter-strike 2

No, tisti, ki so se turnirja vendarle udeležili so bili priča napetim bojem, ki so na koncu izcimili četverico najboljših ekip, to pa so postale:

  • Agregat12
  • XtaZ
  • T2 Diamant
  • Cemoxic

Ti štirje titani slovenske Counter-Strike 2 scene se bodo to soboto, 9. decembra s pričetkom ob 10.00 na lokaciji trgovine Mimovrste BTC Ljubljana spopadle za glavno nagrade, ki v skupni vrednosti nanesejo 1.500 € in so res mamljive, saj smo za ta dogodek med partnerje privabili podjetje HP in njihove igričarske znamko Omen in HyperX, ki kar pokata od kvalitetne opreme. Začetna spopada si bosta nasprotni postavili ekipi XtaZ vs. T2 Diamant in Agregat12 vs Cemoxic, temu pa bo nato sledila bitka za 1. in 3. mesto.

Obiskovalci ste srčno vabljeni, da si v živo ogledate nekaj najboljših CS2 igralcev, ki jih premore slovenska igričarska scena. Obisk je seveda popolnoma brezplačen, za povrh pa bo ta dan Mimovrste držal posebno akcijo na izbrane prenosnike, ki bodo znižani tudi do -30 %!

Na voljo bodo prenosniki HP OMEN 16-n0005nm, ki niso namenjeni samo delu ampak znajo pognati tudi kakšno igro, saj vsebujejo procesor AMD Ryzen 7 6800H, zaslon z osveževanjem 144 Hz, grafično kartico NVIDIA RTX 3070 Ti in 16 GB pomnilnika, gor pa je že nameščen operacijski sistem Windows 11 Home. Redna cena tega prenosnika je 2.364,59 €, med časom turnirja pa jih boste lahko prevzeli za vsega 1.499 €!

Poleg prenosnikov boste lahko kupili tudi HP OMEN igričarske monitorje, ki v premer znašajo 27 palcev, podpira DisplayHDR 400 in G-SYNC, frekvenca osveževanja pa znaša kar 240 Hz, tako da so kot naročeni za razne e-športne naslove. Cena teh monitorjev običajno znaša 379,99 €, za čas turnirja pa jih boste lahko prevzeli za samo 335 €, kar je prav lep popust.

V navigacijo tako vtipkajte naslov Šmartinska cesta 152 in se vidimo v soboto zjutraj!

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več