Igra Brothers: A Tale of Two Sons naslednje leto dobiva predelavo

Podelitev igričarskih nagrad The Game Awards nam je postregla s tako veliko količino napovednikov, da so vmes nekatere najave preprosto izgubile, čeprav bi katerikoli dan v letu o njih zagotovo spisali kakšen večji članek. Eden takšnih naslovov, ki se nam je v preteklih dneh izmuznil med prsti, je Brothers: A Tale of Two Sons, ki je letos praznovala svoj 10. rojstni dan, založnik 505 Games pa je zdaj mnenja, da si zadeva zasluži obdelavo zato je napovedal predelavo.

Brothers: A Tale of Two Sons je čustvena pripoved o dveh bratih, ki se morata odpraviti na dolgo potovanje po zdravilu, ki bi lahko pomagalo njunemu bolnemu očetu. Na poti ju čaka cel kup izzivov, ki jih bo treba opraviti preko platformske akcije in reševanja ugank, posebnost tega naslova pa je upravljanje obeh bratov, saj je treba kombinirati njun nadzor in si tako odpreti pot naprej.

Tako je to v bistvu sodelovalna igra, ki pa je povsem enoigralska in je v bistvu prvi projekt Josefa Faresa, ki je igričarjem dobro znan, saj je zelo rad glasno promoviral svoje izdelke na raznih nastopih v živo. Takšen človek bi šel navadno publiki na živce, vendar pa je Josef bil glasen upravičeno, saj je do sedaj spočel same dobre igre: kasneje se je podpisal še pod A Way Out in dosegel vrhunec preko It Takes Two.

Predelava sicer nima z njim nič, saj je založnik pod projekt zapisal studio Avantgarden, ta pa je v prvem napovedniku predstavil grafično nadgrajen original, ki se bo precej dobro držal začrtanih smernic originala, z eno večjo razliko: prenovljena igra, zgrajena znotraj pogona Unreal Engine 5, bo moč preigravati v navezi s še enim igralcem, a samo preko lokalnega večigralstva.

Brothers: A Tale of Two Sons Remake izide 28. februarja 2024 in sicer za PC ter konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime