Novi DLC za Atomic Heart je videti kot da so razvijalci sprostili vse zaloge domišljije

Atomic Heart je ena tistih iger, ki bi ji bilo treba spremeniti samo par igralnih elementov in bi se lahko brez problema za klasične predstavnice žanra “immersive sim”. Prvih nekaj stopenj igre je naravnost odličnih, a stvari se spremenijo, ko enkrat stopimo v odprti svet in naletimo na tečne robote, ki se neprestano oživljajo, tempo igre pa takrat povsem izpuhti v zrak.

Razvijalec Mundfish svoj prvi naslov še vedno izdatno podpira preko posodobitev in nove vsebine, saj to nekako mora legalno početi na račun sezonske prepustnice, ki je vsem lastnikom obljubila dodatno vsebino. Atomic Heart je že prejel en DLC imenovan Annihilation Instinct, zdaj pa se pripravlja rojstvo drugega, ki se imenuje Trapped in Limbo in je glede na prvi malce daljši igralni napovednik presneto bizaren.

Kaj točno se bo v tem dodatku dogajalo Mundfish očitno še ni pripravljen povedati, vendar pa se bomo očitno preselili v alternativno dimenzijo, kjer so pravila že tako čudnega sovjetske baze Facility 3826 postavljena na glavo. Še vedno nas čaka veliko streljanja, a zdaj bomo to počeli skozi oči nekega kosmatinca, ki ne bo pokal samo medeninastih stričkov in v kekse preoblečene robote, ampak se bo vsake toliko preobrazil v raco in se nato spustil skozi dolge dirkalne steze, ki visijo kar v zraku, občasno pa bo treba postoriti množično deratizacijo pernate zalege.

Trapped in Limbo je res videti, kot da so razvijalci lahko sprostili vso svojo domišljijo in je bila za njih glavna naloga samo spočeti čimbolj čudno prvoosebno in tretjeosebno izkušnjo, ki se je lahko trenutno spomnijo. Uspešno igranje in pobiranje jabolk nam bo olajšalo igranje, saj bomo preko tega lahko nadgrajevali svoje veščine, preko igranja dodatka pa si bomo lahko odklenili sedem dodatnih preoblek, ki jih bomo nato lahko izrabili tudi med preigravanjem osnovne kampanje.

Trapped in Limbo izide 6. februarja 2024, originalno igro pa lahko izkusite preko servisa Game Pass ali pa si jo na Steamu privoščite po trenutno znižani ceni 34,79 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime