Danes lahko brezplačno prevzamete zanimivo indie igro Human Resource Machine

Epic Games nadaljuje s podeljevanjem brezplačnih iger in mi o njih pridno pišemo, saj se podarjenemu konju pač ne gleda v zobe. Po podelitvah večjih AAA iger tipa Ghostwire Tokio in The Outer Worlds Spacer’s Choice Edition je na vrsto prišel manjši naslov Human Resource Machine, ki ga je spočel indie razvijalec Tomorrow Corporation, ki je pred tem razvil igre kot so Little Inferno in 7 Billion Humans.

Human Resource Machine ima dokaj unikaten zaplet, saj smo postavljeni na čelo delavca, ki poskuša splezati na čim boljše delovno mesto. Vendar pa ta naloga ni tako preprosta, saj bo pred tem treba hitro opraviti z raznimi opravki, ki so nam jih postavili šefi, to delo pa je za nas samo izguba časa, tako da ga bomo poskušali čim bolje avtomatizirati.

To je v bistvu glavna nit te igre in tako bomo na proizvodni liniji skupaj sestavljali serijo zaporedij ukazov, nakar bodo mali pajaci na zaslonu pridno izvajali naše komande. Vse skupaj je videti v bistvu kot programiranje, tako da vam bo prav prišlo nekaj logike pri kodiranju, vendar pa stvar ni tako zapletena kot pa tipkanje vrstic Jave. Igra vas postopoma uvede v čedalje bolj zapletene naloge, hkrati pa je poskrbljeno za nekaj komedije, saj vas bodo vmes čakale vmesne sekvence, ki pripoved lepo vodijo naprej.

Human Resource Machine je danes sicer že nekaj star, saj je igra originalno izšla leta 2015, a si je hitro nabrala spoštovanja vredne ocene, nakar je bila preseljena tudi na telefone. Epic Games zdaj to indie stvaritev podarja preko sledeče povezave, ponudba pa se izteče danes, 27. decembra ob 17.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime