Je internetu res uspelo razkriti igralko, ki bo v GTA 6 upodobila Lucio?

Prvi igralni napovednik za igro GTA 6 nas je očaral v marsikakšnem pogledu, a ni trajalo dolgo, da so se oglasili tudi internetni pohotneži, ki jih je povsem prevzel nastop protagonistke, zaenkrat znane samo pod imenom Lucia.

Prvič v zgodovini serije Grand Theft Auto bomo namreč igro izkusili skozi oči ženske glavne junakinje, kar je že samo po sebi hvalevredna poteza Rockstarja, ta pa ob napovedniku ni želel izdati kakšnih dodatnih informacij, kot so denimo imena igralcev, ki bodo v GTA 6 likom posodili svojo podobnost in glas. To se morda zdi kot nerazumljiva poteza, vendar pa je internetna igričarska publika čudna stvar in ti igralci bi tako daleč od izida hitro lahko postali predmet nadlegovanja. No, to se lahko zgodi tudi po izidu igre in veliko na to temo bi znala povedati igralka Laura Bailey, ki je v The Last of Us Part 2 odigrala vlogo osovražene Abbey.

Po drugi strani pa ta misterioznost internetne raziskovalce še bolj podžge v svoji želji po raziskovanju in v primeru Lucie so nekateri bili mnenja, da bo za njeno vlogo poskrbela bodisi igralka Ana Esposito ali pa Alexandra Echavarri. A pred kratkim je nekdo naletel na igralko Manni L. Perez, ta pa je res videti kot izrezana Lucia, tako da smo tudi mi nekje 90 % prepričani, da je to res ona.

Manni je sicer dokaj neznana igralka, ki pa se je pojavila v stranskih vlogah serij Chicago P.D. in Law & Order SVU. Manni je z Rockstarjem v preteklosti že sodelovala, saj je svoj glas v igri GTA 5 posodila neki obstranski vlogi z imenom “Clubber 2”, zato ne bi bilo preveč čudno, če bi jo razvijalec zdaj povabil v ponovno sodelovanje. Treba je priznati, da je Manni presneto podobna liku Lucie, ta podobnost pa se preseli tudi na glas. Poleg tega Manni nima samo privlačnega obraza, ampak nosi tudi nekaj mišic, kar bi tudi pričakovali od protagonista igre GTA 6, ki bo moral znati vihteti orožja in pesti.

Zaenkrat še nič ni uradno potrjenega, a morda ravno ta tišina ogromno pove. Ko so internetni raziskovalci naleteli na to podobnost je Manni na svojem Instagramu pobrisala vse prej objavljene slike in videe, kar zna biti zgodnja posledica nadlegovanja, čisto možno pa je tudi, da je Manni to storila na željo Rockstarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime