Mr Beast naj bi bil blizu podpisa pogodbe z Amazonom, vredne 100 milijonov dolarjev

Slavni James Donaldson, mnogim poznan preko svojega YouTuberskega vzdevka Mr Beast, zna kmalu preseliti svoje video stvaritve tudi v pretočne vode. Spletna stran Puck News namreč poroča, da naj bi YouTuber pred kratkim dobil idejo za nov tekmovalni šov, ki ga je nato ponudil različnih pretočnim servisom. Med vsemi temi je največ denarcev ponudil Amazon, ki rad bogati svoj servis Prime Video z unikatno vsebino, njihove zaloge denarja pa so praktično neskončne.

Zato niti ni čudno, da je Amazon ponudil Jamesu kupčijo vredno 100 milijonov dolarjev, kar za kreatorja, starega vsega 25 let, niti približno ni slab znesek. Mr Beast je na svojem YouTube kanalu, ki šteje 233 milijonov naročnikov, že večkrat priredil takšne tekmovalne izzive – morda najbolj slaven med njimi je bila kopija iger, ki smo jih videli v seriji Squid Games, Netflixu pa se je nato to zdela tako dobra ideja, da je iz nje spočel čisto pravi resničnostni šov.

Podrobnosti tekmovanja zaenkrat ostajajo skrivnosti, a viri so za Puck News povedali, da bo tudi v tem primeru šlo za tekmovalno oddajo in da bo prva epizoda te na voljo brezplačno na Mr Beastovem YouTube kanalu, ostale pa bodo nato na voljo samo naročnikom servisa Prime Video.

Mr Beast že dolgo ni samo nek YouTuber, ki se mu gre samo za oglede. Podjetni James je namreč znan tudi po svoji nenormalni darežljivosti in tole je eden redkih YouTuberjev, ki svojo slavo dejansko izkorišča za pomoč drugim. Plod tega je denimo ločen kanal Beast Philantropy, kjer se povezuje z drugimi partnerji in se v tej navezi loti večjih projektov, kot je denimo postavitev čisto pravih lesenih hiš znotraj neke revne vasice v Gvatemali, kjer so ljudje dobesedno spali na tleh. Zdaj lahko kar nekaj družin prebiva znotraj resničnih domov, ki so zaradi solarnih panelov zdaj zmožni tudi poganjanja elektrike in čeprav posnetek vsebuje sponzorski segment, tega dejansko pretrpiš, saj enostavno ne moreš sovražiti nekega oglaševalca, ki je denimo pomagal temu, da so zapuščeni psi na Tajskem lahko zopet shodili.

Viri Puck Newsa pravijo, da naj bi tudi v tej novi oddaji videli izdelke različnih sponzorjev, zato se zdi, da bi znala tudi ta vsebovati neko povezavo z dobrodelnimi organizacijami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime