Sony za jutri pripravlja večjo PlayStation konferenco, ki je videti hudo razburljivo

Po propadu sejma E3 so začeli glavni trije založniki Sony, Microsoft in Nintendo držati svoje lastne konference, ki so bile včasih impresivne, vsake toliko pa živ dolgčas. Nobena od njih ni bila tako polna spektakularnih najav večjih naslovov kot pa jih je prirejal E3, a vse kaže, da bo prva Sonyjeva konferenca v 2024 ena bolj razburljivih v zadnjih nekaj letih.

Sony namreč za letos še nima najavljenih nekih večjih ekskluziv, zato se bo moral zanašati na partnerske predstavitve, ki jih bo dopolnil s svojimi lastnimi izdelki. Teh napovednikov se je zdaj nabralo dovolj, da je založnik za jutri, 31. januarja ob 23.00 napovedal konferenco State of Play, ta pa bo vsebovala za 40 minut že napovedanih in hkrati tudi še nerazkritih projektov.

Sony je na svojem blogu napovedal, da bomo dobili vpogled v igri Rise of the Ronin in Stellar Blade, zraven pa nas čakajo tudi napovedniki za nekatere druge igre, ki bodo v 2024 in naprej prispele za sisteme PlayStation 5 in PS VR2.

Govorice pravijo, da nas čakajo predstavitve še nekaterih drugih večjih projektov. Konami naj bi končno ponudil večji vpogled v predelavo igre Silent Hill 2, ki naj bi nato izšla že enkrat letos, na odru pa se naj bi pojavil tudi Hideo Kojima, ki nam bo povedal malce več o igri Death Stranding 2 – ta naj bi tokrat nosila podnaslov On The Beach. Potem je tu še predelava grozljivke Until Dawn, zagotovo pa bomo prejeli še kakšen napovednik za Final Fantasy 7 Rebirth. Pri konferenci naj bi sodeloval tudi ustvarjalec Ken Levine, oče serije BioShock, ki že celo večnost ustvarja svoj naslednji naslov Judas, čisto možno pa je, da nas bo pozdravil tudi napovednik za naslednjo igro znotraj franšize Metro.

Prenos v živo boste lahko spremljali preko Twitcha ali pa YouTuba, na voljo pa bo tudi preko TikToka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime