Risani film Super Mario Bros. dobiva nadaljevanje, še letos pa bomo deležni novih Mario igričarski avantur

Samo vprašanje časa je bilo, da je Nintendo po huronsko uspešni selitvi Maria v filmske vode napove nadaljevanje Brata Super Mario film 2 in to se je tudi zgodilo včeraj, ko so vsi privrženci tega desetletja starega brkatega heroja praznovali tradicionalni Mario dan.

Najava je prišla preko X računa Nintendo of America in jo je spisal nihče drug kot Shigeru Miyamoto, ki je že dolgo na čelu franšize Mario in je imel plodno vlogo tudi pri oblikovanju prvega filma. Tudi drugi del bo spočet v sodelovanju s studiem Illumination, Miyamoto pa ima za sekvel velike načrte, saj želi razširiti Mariov svet, a še vedno bo vodilna ideja pripoved zabavne zgodbe. Film, ki še nima uradnega naslova, je najavljen za 3. april 2026, gledali pa ga bomo v kinih.

Nintendo je včerajšnje praznovanje izrabil tudi za datumsko najavo dveh že napovedanih naslovov. Prva bo na vrsti predelava Paper Mario: The Thousand-Year Door, ki izide 23. maja 2024, kar pomeni, da jo bomo preigravali kar dve desetletji po izidu originala, ki nas je pozdravil na starodavni konzoli GameCube.

Svoj datum je dobila tudi predelava Luigi’s Mansion: Dark Moon, ki je prvič izšla leta 2013 na prenosni ročni konzoli 3DS, zdaj pa jo bomo lahko v nadgrajeni grafični podobi preigravali preko Nintendo Switcha in to od 27. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime